• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Meedoen, beleven en samen strijden tegen kanker bij Moonlight Walking 2022!

Meedoen, beleven en samen strijden tegen kanker zijn de ingrediënten voor een indrukwekkend en sportief evenement bij maanlicht. Stichting Berghem tegen Kanker en Café Herberg D’n Dort hebben de handen ineengeslagen om samen Moonlight Walking 2022 te organiseren.

Wandelevenement:
Op zaterdag 11 juni 2022 t/m zondag 12 juni 2022 organiseren voorgenoemde een sponsor - estafetteloop. Dit midden in de polder tussen de dorpen Berghem en Haren met als kloppend hart Café Herberg D’n Dort. Het wandelevenement start op zaterdagavond om 22.00 uur en eindigt op zondagochtend om 08.00 uur. Het evenement wordt georganiseerd vanuit en rondom Café Herberg D’n Dort en wordt opgeluisterd met muziek, een hapje en een drankje en andere activiteiten. Dé ideale gelegenheid om bij maanlicht te wandelen in een mooie omgeving, het saamhorigheidsgevoel te versterken en sportief bezig te zijn voor het goede doel.

Deelname:
Wandel mee als individu, als team samen met je familie, vrienden, buren of collega’s en maak je deelname kenbaar via www.moonlightwalking.nl

Wat wordt van u verwacht bij deelname? Geen inschrijfgeld, maar een vrijwillige bijdrage in de strijd tegen kanker. Denk hierbij aan het op touw zetten van een bepaalde actie, waarmee geld kan worden gegenereerd. Elke actie, groot of klein, kan het verschil maken!

Doe mee en loop tegen kanker, je loopt niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander!

Programma:

Aanvang evenement:
Vanaf 20.00 uur zijn jullie van harte welkom op het terrein en begint ons programma te draaien. Om 22.00 uur start het wandelen.

Memory wall:
Zoals u wellicht al heeft vernomen creëren wij op het terrein een memory wall. Hiermee willen wij onze dierbaren die ons zijn ontvallen een plekje geven op deze memory wall. Dit wil zeggen dat u bij aankomst bij D’n Dort één of meerdere lijstjes met foto’s kunt plaatsen bij- en aan de memory wall. Dit mogen ook geplastificeerde foto’s zijn. De foto’s mogen niet groter zijn dan A4 formaat. In de week na het evenement kunt u de foto van uw dierbare weer ophalen in café D’n Dort.

Start, dagwisseling en finish:
Tijdens ons evenement hebben wij extra aandacht voor de start (vanaf 21.30 uur zaterdag),wisseling van de dag (zaterdag op zondag 0.00 uur) en finish (8.00 uur zondag).
Wij stellen het dan ook zeer op prijs als er tijdens deze belangrijke momenten zoveel mogelijk toeschouwers en deelnemers aanwezig zijn.
Uiteraard vinden wij het leuk en fijn (qua veiligheid) dat jullie goed verlicht op pad gaan. Denk hierbij aan fluoriserende hesjes, zaklampjes of lampjes die je om je arm kunt doen.

Fiets:
Gelet op het feit dat er op locatie weinig ruimte is voor het parkeren van uw auto, willen wij u adviseren om veelal op de fiets te komen. Hiervoor hebben wij een fietsparkeerplaats
ingericht. Deze fietsparkeerplaats vindt u aan de rechterkant van café D’n Dort.