• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Team Hill organiseert maandelijkse de Brabantse Geoklets in de Merx

Heeft u altijd al meer willen weten over Geocaching, kom dan eens naar de maandelijkse Geoklets bijeenkomst in de Merx. Deze laagdrempelige inloop is voor iedereen die het leuk lijkt. Ben je nu beginner of een ervaren geocacher of heb je totaal geen idee wat geocaching is, laat je dan inspireren. We bieden de mensen op deze avond een open programma waarin

alle vragen over de hobby welkom zijn.

Iedere maand zijn er meerdere geocachers aanwezig die hun ervaringen delenop het event. Je krijgt een gratis Woodie bij binnenkomst als je het logboek tekent. Mocht je nu niet weten wat je de komende vakantie op sommige loze dagen kunt gaan doen, juist dan is Geocachen heel leuk. Door middel van deze hobby kom je op bekende maar ook op onbekende plekken in een stad of land. Vaak laten de locaties van de cache een leuke of bijzondere plek zien.

Maar ook rondjes om lekker te wandelen, fietsen, varen of met de auto, alles is mogelijk met Geocaching. Veilig op de grond of meer op avontuur in een klimpartij in de bergen, het kan met Geocaching. Met of zonder kinderen, met opa of oma, ja zelfs met je schoonouders. Voor ieder is er wat wils.

Wij als team Hill delen graag onze ervaringen en helpen jullie op weg met deze hobby. Het kan net die inspiratie zijn om toch wat frequenter in beweging te komen. Even een lekker wekelijks uitje met de honden of lekker wandelen met het gezin. Het is mogelijk in binnen- en buitenland en jamkan gewoon in Berghem beginnen. Er ligt een leuke kroegentocht in Berghem door middel van AdventureL@b,  Bergse Kroegentocht (geocaching.com)

Wanneer: Elke 2 e donderdag van de maand. De volgende Brabantse geoklets is donderdag 12 mei vanaf 19.30 uur in het café bij de Merx. Fanny en Danny van den Heuvel zullen jullie helpen met alles wat jullie weten over deze leuke hobby samen hebben ze meer dan 9000 caches gevonden!

Probeer het eens uit en veel plezier namens Mr. en Mrs. Hill!

De labcache is gemaakt door Mr. en Mrs. Hill, onze teamnaam binnen geocaching.

kroegentochtteamHill

kroegentochtdventurelablogo

geo01