• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Weer Berghemse inbreng op TV bij RTL4 in 'I Can See Your Voice'

Het nieuwe seizoen van tv-programma 'I Can See Your Voice' op RTL4 begon eind januari van dit jaar. In deze eerste aflevering was de Berghemse Lotte van de Ven te zien en zij schopte het tot de finale waarin ze een duet zong met Jan Smit. In dit inmiddels bekende tv-programma was er gisterenavond weer Berghemse inbreng te zien. Robin Smaling, de assistent manager bij No Limit Sports

uit Berghem en danser/performer, deed mee als 'candyman'.

Samen met zes andere kandidaten probeerde hij er vanalles aan te doen om het panel te laten geloven een goede zanger te zijn. Een aantal van de kandidaten kunnen ook écht zingen, maar niets is was het lijkt. Er zitten namelijk ook een aantal valse stemmen tussen. Het panel probeert te raden wie de zanger of zangeres is en wie er vals zingt, zonder ze te horen!

Het panel dat bestaat uit Danny de Munck, Marieke Elsinga, Fred van Leer en Edsilia Rombley speelt verschillende rondes. Iedere ronde valt steeds een deelnemer af. De laatst overgebleven kandidaat mag een duet zingen met een grote Nederlandse gastarties, deze keer met Ruth Jacott. In het duet wordt dan eindelijk duidelijk welke kwaliteiten hij of zij in huis heeft. Carlo Boszhard presenteerde het weer.

Robin haalde de finale niet maar panellid Fred van Leer had de avond van zijn leven toen hij de torso van Robin zag.

Wekelijks is dit leuke programma te zien op RTL 4 om 20uur. Bij uitzending gemist zijn nog fragmenten te zien van deze aflevering.

De foto's zijn niet zo scherp en gemaakt van een filmpje, maar toch...

voiceberghemnaar18febr2022

voiceberghemnaar18febr01

voiceberghemnaar18febr02