• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Santa Claus brengt 'warme bezoekjes' in Berghem, met speciale gast als toetje!

Zaterdagavond ging exclusief voor Berghem Santa Claus op pad in een speciale muzikale kerstwagen! De organisatie bestond uit de Bergse kerstman, Alwin van Dijk, zanger Randy Voet, nieuws-site Mooiberghem.nl en een aantal enthousiaste vrijwilligers gingen in een sfeervolle en prachtige verlichte arrenslee naar Bergse mensen toe. Ze waren opgegeven omdat

ze het moeilijk hebben en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Of ze hadden het gewoon verdiend!

De organisatie had een hele route uitgestippeld en verraste de Berghemnaren met een senerade en een goedgevulde kerstpakket. Op sommige plaatsen was het zeer verrassend. Zanger Randy Voet was heel verbaasd toen een speciale gast, Marco den Hollander, de microfoon van hem overnam. De zanger was speciaal uit het westen van het land gekomen om Randy en zijn vrouw toe te zingen. Dat had hij niet helemaal verwacht!

Ook op andere plaatsen was het emotioneel en werd er regelmatig een traantje gelaten. Muzikale steun, een woordje van de kerstman en een lachje van de kerstvrouw Erica Ploegmakers doen heel veel goed in deze moeilijke tijd. Santa Claus deed er goed aan met deze 'warme bezoekjes'. 

Zonder de enthousiaste vrijwilligers, de vele sponsors die belangeloos een bijdrage leverde aan het prachtige kerstpakket, dorpsraad Berghem voor hun steun en bouwlocatie Ploegmakers Aqua Service had de organisatie op deze manier deze muzikale kerstrit niet kunnen regelen. Heel erg bedankt voor jullie bijdrage en ook namens de ruim 40 Berghemnaren waar Santa Claus langs was geweest.

Santa Claus en zijn 'gevolg' wenst iedereen prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe!

Foto's Harold Mazen

{flickr set=72177720295361999} 

Nog een kleine serie...

{flickr set=72177720295365042}