• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Bergse Kunstveiling zoekt mensen die een kunstwerk willen veilen, heb jij 'n mooi object?

Op 30 januari 2022 organiseren Berghem Wijzer en Stichting Beeldend Berghem de Bergse Kunstveiling in de Berchplaets in Berghem. Een veiling van kunst en kunstzinnige, creatieve voorwerpen of materiaal met een link naar Berghem. De link naar Berghem zien wij ruim: de maker of eigenaar woont in Berghem of heeft een band met Berghem, het te veilen object heeft op een of andere manier te maken met Berghem of er

is een historie of verhaal met Berghem.

De veiling is bedoeld om (amateur)kunstenaars een podium voor hun werk te bieden, maar het kan ook zijn dat u een object in uw bezit heeft dat geveild mag worden. Bij veilingobjecten kunt u denken aan schilderijen, tekeningen, keramiek, beeldhouwwerk, porselein, glas, metaal, bijzondere foto’s, een sieraad, iets antieks of iets nieuws – het mag van alles zijn.

Denkt u goh, dat is leuk? Doe dan mee! En vraag informatie op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Annelies (06 15138031) of Jolanda (06 15066528).


Hier alvast een tipje van de sluier hoe het in zijn werk gaat:

Datum, tijd en locatie
Zondag 30 januari, 14.00 uur in de grote zalen van de Berchplaets.

Veilingmeester
Theo van Ravensteijn, welbekend van de openbare veiling van Stichting Carnaval.

Kijken publiek
Zondag 30 januari van 10.00 tot 12.00 uur in de Berchplaets.|
In de loop van januari zijn foto’s en informatie op de websites van de Berchplaets en Beeldend Berghem te zien

Veilingstukken aanmelden
Wij verzoeken u om uiterlijk 30 december 2021 uw object(en) aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met goede foto’s en omschrijving.

Selectiecommissie
De organisatie heeft een selectiecommissie samengesteld die bepaalt of het aangeboden veilingstuk geschikt is voor de Bergse Kunstveiling, op basis van de gestuurde foto’s en informatie. De beslissing over de objecten van deze commissie is bindend.

Tijdens de veiling
De veilingmeester start het bieden gebaseerd op de minimumprijs die door u is opgegeven. Het eindbod, afgeslagen door de veilingmeester is bindend voor verkoper en koper. De verkoopprijs is inclusief 10% veilingkosten voor de organisatie.

Interesse? Neem dan snel contact op voor meer informatie of meld je meteen aan! Ken je andere (amateur)kunstenaars die dit ook misschien leuk vinden? Stuur deze mail dan door! We hopen op veel aanmeldingen!

Namens de Bergse Kunstveiling

http://www.beeldendberghem.nl/