• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Berghem Wijzer ‘Hoe long-covid je leven infecteert’ gaat NIET door

Helaas hebben wij moeten besluiten om de eerste lezing van Berghem Wijzer NIET door te laten gaan. Met een actueel onderwerp “Hoe long-covid je leven infecteert” dachten wij een interessante start van Berghem Wijzer te hebben. Hiervoor hadden we Annemieke de Groot, directeur C-support, bereid gevonden om haar enorme kennis over de gevolgen van een corona-besmetting met

ons te delen. Helaas, helaas, we hebben echt te weinig aanmeldingen mogen ontvangen om Annemieke de Groot naar Berghem te laten komen. Daarom hebben we de moeilijke beslissing genomen om deze eerste Berghem Wijzer niet door te laten gaan.

 

Dit gaat NIET door:

Dit jaar start Berghem Wijzer met een lezing over corona door Annemieke de Groot op dinsdag 12 oktober. Heb je corona gehad? En nog klachten? Dan is dit een avond waar je zinvolle informatie kunt halen! Zij gaat informatie geven over de impact die long-covid heeft op een grote groep patiënten. Een onderwerp dat we

vorig jaar ook op de planning hadden staan. Wie had gedacht dat het nu nog actueler zou zijn? Annemieke de Groot is Directeur-bestuurder van C-support. Haar lezing is zeer interessant voor een grote groep mensen die te maken hebben met de gevolgen van Corona.

Want je raakt besmet met corona, maar hoeft gelukkig niet naar het ziekenhuis. En dan blijf je toch maanden ziek. Je bent doodmoe, kunt niet helder denken, krijgt hartkloppingen en hebt het gevoel dat er een olifant op je borst zit. Ruim 6000 long-covid patiënten deden al een beroep op C-support. Annemieke de Groot vertelt wat hen overkwam.

Aanmelden kan bij de bar in de Berchplaets of een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.