• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Stem op de Berchplaets bij Rabo ClubSupport voor 'ontmoeting lotgenoten NAH!'

De Berchplaets laat zich van haar goede kant zien door de opbrengst bij de Rabo ClubSupport te schenken aan 'Ontmoeting lotgenoten NAH'! Mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel komen iedere eerste maandag van de maand bijeen in de Berchplaets. Zij kunnen de opbrengst heel goed gebruiken! Dus stem op de Berchplaets bij Rabo ClubSupport voor 'Ontmoeting lotgenoten NAH"!

Vanaf maandag 4 oktober kun je stemmen via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! De Rabobank ontvangt je stem graag voor 25 oktober. Meer informatie is te vinden op www.rabobank.nl/clubsupport 

De Berchplaets stimuleert en ondersteunt bijeenkomsten van mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel) en hun partners. Bij een kopje koffie of thee kan men in de Berchplaets op een informele wijze met elkaar in gesprek gaan. Omdat men veel van elkaar begrijpt en herkent, ontstaat snel een band. De ontmoetingen vinden plaats op elke eerste maandag van de maand van 14:30 tot 16:00 uur.

Maandag 4 oktober de volgende meeting in de Berchplaets:

Op de eerste maandag van de maand staat weer een ontmoeting gepland voor lotgenoten met Niet Aangeboren Hersenletsel. Op maandag 4 oktober is het zover. De belangstellenden kunnen kennis maken en met elkaar in gesprek gaan. Mensen met NAH, familie of verzorgers zijn van harte welkom.

 De 'meeting' is in de ontmoetingsruimte in de buurt van de bar. 

De volgende ontmoeting is op maandag 1 november. Aanmelden is niet nodig. De kosten zijn alleen je drankjes!

Iedere 1e maandag van de maand
Van 14.30 – 16.00 uur
In de Berchplaets in Berghem
Sportstraat 3, 5351 BZ Berghem
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

berchplaets

NAHposter2021 2022