• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Collectant van Goede Doelen Week Berghem gemist?

Wist u dat u nog steeds digitaal kunt doneren via de OR code voor Stichting Goede Doelen Week Berghem? U kunt ook tot en met dinsdag 28 september 18.00 uur uw envelop inleveren bij de Jumbo’s in Berghem. Dit jaar heeft voor het eerst in Berghem de Goede Doelen Week plaatsgevonden. In het afgelopen jaar is in Berghem Stichting Goede Doelen Week Berghem opgericht. Stichting Goede Doelen Week Berghem combineert

15 collectes, die jaarlijks in Berghem collecteren, tot één gezamenlijke collecteweek. Alle deelnemende fondsen zijn in het bezit van een CBF-keurmerk. Het zijn fondsen op het gebied van gezondheid of maatschappelijk welzijn.

Met de opbrengst van de collecte worden activiteiten van de fondsen ondersteund zoals wetenschappelijk onderzoek van uiteenlopende ziektes of maatschappelijke activiteiten. De stichting wil met deze gezamenlijke collecte meer maatschappelijke bewustwording creëren en de betrokkenheid van inwoners vergroten, zodat we de deelnemende goede doelen financieel kunnen blijven ondersteunen.

In de week van 13 tot en met 17 september werden huis-aan-huis enveloppen bezorgd met daarin een begeleidende brief, een retourformulier en een retourenvelop.
In die brief werd uitgelegd hoe u aan de deelnemende goede doelen kunt schenken. Bij de brief is een retourformulier bijgevoegd waarop de 15 goede doelen vermeld staan samen met tekst waar het geld aan besteed gaat worden. Achter elk goed doel is een ruimte waar genoteerd kan worden welk bedrag u voor dat doel wilt schenken. Wanneer er alleen een totaalbedrag ingevuld wordt zal het bedrag gelijk verdeeld worden over de 15 deelnemende doelen. Er hoeft nergens een naam genoteerd worden, zo blijft de gift anoniem!

In de week van maandag 20 tot en met vrijdag 24 september werden de retourenveloppen weer huis aan huis opgehaald door de collectant met een verzegelde collecte-emmer en voorzien van een legitimatiekaart.

Digitaal Schenken
U kunt ook digitaal schenken.
Wanneer u een bedrag overmaakt via een bankoverschrijving of u scant de QR-code dan wordt het bedrag dat u overmaakt gelijk verdeeld over de 15 deelnemende doelen. Het is dan niet mogelijk om per goed doel aan te geven welk bedrag moet worden overgemaakt.

Collectant gemist?
Mocht u de collectanten hebben gemist, dan kunt u de envelop afgeven bij één van de onderstaande adressen. Dit kan tot en met dinsdag 28 september tot 18uur op de volgende plaatsen:
Jumbo Burgemeester van Erpstraat
Jumbo Meester Gielenplein

We hopen op uw medewerking!
Alvast dank namens het bestuur

Poster A4 GDW 8 2021