• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Theaterhuis Joris gaat weer beginnen, geef je snel op voor het nieuwe seizoen!

Theaterhuis Joris gaat weer beginnen! Berghemnaar Joris Brukx begint met zijn team aan het nieuwe theaterseizoen. Theaterhuis Joris is voor iedereen! Vanaf groep 3 op de basisschool kun je al meedoen. Ook al vind je het nog spannend om op het podium te staan, dat is niet erg. Als je zingen, dansen en toneel spelen echt super leuk vindt, ben je bij Theaterhuis Joris op je plek!

Proeflessen
Maar ken je Theaterhuis Joris nog niet? Maar lijkt het je helemaal te gek om ook mee te doen? Je kunt nog mee doen en geef je op voor de proefles voor locatie Heesch. Moet je wel snel zijn, proefles is op 23 september! Tijdens de proeflessen maak je kennis met de docenten en de groep. Daarna beslis je of je mee gaat doen!

Inschrijven
Is theater echt iets voor jou? Dan kun je je hier inschrijven en verwacht Theaterhuis Joris je iedere week in de les!

Vanaf oktober begint Theaterhuis Joris met het echte werk: het maken van een kerstshow en vanaf januari een eindvoorstelling. Die eindvoorstelling wordt gehouden in dorpshuis de Berchplaets in Berghem!

Theaterhuis Joris gelooft...

Dat theater goed is voor de ontwikkeling van jong en oud. Niet alleen omdat het de fantasie verrijkt, de creativiteit en het zelfvertrouwen vergroot, maar ook omdat mensen leren zich te uiten door middel van spel, zang en dans. Dat je leert initiatief te nemen en samen te werken, door mee te denken over vormgeving en tekstkeuze bij het maken van een voorstelling.

Dat creativiteit en fantasie van jong en oud, door juiste begeleiding van docenten, tot iets heel moois kan leiden.

Fantasie en Creativiteit van jong en oud is Theaterhuis Joris!