• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

TomoCon Update!

Vanochtend plaatste Mooi Berghem onderstaande bericht. Dit bericht klopt niet helemaal, want Tomocon plaatste dit bericht  onlangs. Die hebben elkaar gekruisd. TomoCon update: 'Helaas zijn er sinds vandaag nieuwe coronamaatregelen die ook impact hebben op TomoCon. Zeer vervelend voor iedereen. Als organisatie gaan we in overleg met de gemeente en de veiligheidsregio om te bekijken welke scenario’s en mogelijkheden

er zijn. We verwachten hier maximaal 2 weken voor nodig te hebben. De verschillende mogelijkheden leggen we dan per mail voor aan al onze tickethouders om hen in staat te stellen mee te beslissen met wat we gaan doen. Een beslissing als deze nemen we als organisatie niet alleen. We hopen op jullie begrip en houden jullie op de hoogte!'

 

Vorige bericht:Tomocon mag weer! Vanwege de huidige versoepelingen is het zeker dat TomoCon op 7 en 8 augustus doorgaat. Het wordt weer georganiseerd in vertrouwde en sfeervolle locatie: de Berchplaets in Berghem! Het is weer fantastisch dat zo'n groot evenement in de Berchplaets wordt gehouden. Duizenden fans en tomocon-liefhebbers, uit onder andere Nederland, Belgie, Frankrijk en Duitsland komen weer naar Berghem. Ze zijn gek op anime, cosplay, games, stripfiguur of tekenfilmheld en zo zijn ze ook gekleed!

Een Tomocon is anders dan een TomoFair. Er is een camping, meer activiteiten en alles is er op ingericht om elkaar te ontmoeten. Juist dít kan nu niet op een veilige manier. Tomocon omvormen tot markt is geen optie voor de organisatie. Voor TomoFair is dat een alternatief, maar van Tomocon wordt logischerwijs meer verwacht en ze willen al de bezoekers een fantastisch weekend bezorgen.

Bekijk het programma en tickets-verkoop op Tomocon – Anime conventie nederland Let op, nieuwe ticketsrijzen zijn er per dinsdag 13 juli!