• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Oud-Berghemnaar Christel Ruijtenburg brengt prachtige single 'Compleet' uit!

Oud-Berghemnaar Christel Ruijtenburg, ze woont nu sinds kort in Engelen, zit muzikaal niet stil. Berghem kent haar natuurlijk van de deelname aan de 'Voice van Berghem'. Zingen wordt ze nog steeds blij en gelukkig van en dat houdt haar bezig. Ze heeft onlangs met Ruben (Rafuala) een prachtige single 'Compleet' uitgebracht. 'Vier jaar geleden raakte ik met Ruben aan de praat omdat wij dezelfde hobby delen, namelijk muziek. We wisselden telefoonnummers uit en na enige tijd vroeg Ruben mij of ik

wilde zingen op zijn single', vertelt Christel. 'Hij had een eigen nummer geschreven en zag dit meer als duet voor zich dan een solo-nummer. Zodoende zijn we samen de studio ingedoken om het nummer op te nemen. Door de jaren heen hebben wij contact gehouden en besloten om samen een nummer te schrijven'. De single 'Compleet' is hiervan het resultaat.

'Zelf heb ik vroeger altijd in een (kerk)koortje gezongen, 'De Sleuteltjes' in Berghem, onder leiding van juffrouw Maria. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan en ik mocht wel eens solo zingen. Rond mijn 18e heb ik nog een tijd zangles gehad bij mijn buurmeisje Babs Hilliger'. Zingen is altijd een hobby van haar gebleven en dat zal nog wel eventjes zo blijven. 'Momenteel ben ik zelf ook bezig met nummers schrijven, solo en in samenwerking met anderen, dus er zit nog wat nieuws aan te komen', lachte ze.

Dit is de tweede single met deze Ruben. Ze heeft eerder meegezongen in een clip van een rapper uit Den Bosch, die nu bezig is met een album. Daar gaat ze ook nog een liedje mee opnemen. Dus er zit muziek in bij Christel!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de single? Beluister 'Compleet' dan maar!

Het nummer 'Compleet' is ook te beluisteren op Spotify via de link Spotify/compleet

compleetsingel