• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Hypnose is het medicijn tegen prikangst!

De vaccinaties tegen Corona zijn in volle gang en ook de jongere generatie krijgt binnenkort een uitnodiging voor de prik. Wat nou als je een vaccinatie wel wilt nemen, maar je het echt niet durft? 35% Van de Nederlanders kampt met prikangst. Dat zijn ruim 6 miljoen mensen. Het platform www.hypnosezorg.nl is de plek om een hypnose behandeling in te plannen – met al één sessie kom je van die prikstress af. En het mooie is, ook hier in Berghem zit een therapeut, Anja van Lieshout. 

De overmatige angst voor naalden kan uit de hand lopen en zelfs zo ver gaan dat het je slapeloze nachten en psychische kopzorgen geeft. Dit komt natuurlijk niet van pas als je bijvoorbeeld een vaccinatie wilt laten zetten voor jouw droomreis of om jezelf en de medemens te beschermen tegen het Covid-19 virus.

Hypnose tegen prikangst
Een fobie voor naalden is het gevolg van negatieve associaties die zich in je onderbewustzijn hebben genesteld. Hier - in je onderbewustzijn - liggen allerlei patronen en associaties opgeslagen. Deze bepalen voor een groot deel hoe jij je gedraagt in het dagelijks leven. Een angst voor naalden kan daar een onderdeel van zijn. Om die te overwinnen, moet er ingegrepen worden in het onderbewustzijn. En dat is precies wat hypnose doet.
Hypnose is geen therapie waarbij je weg zweeft op een tapijt, het is een down-to-earth behandelmethode tegen allerlei mentale en fysieke problemen. Hypnose is de laatste 10 jaar vaak onderzocht en wordt ondersteund door de wetenschap. Het is niets meer en niets minder dan een natuurlijke staat van diepe ontspanning. We noemen dat een trance. Vergelijk het met een geleide meditatie. Je onderbewustzijn staat onder hypnose helemaal open voor nieuwe patronen en ideeën – Een therapeut van Hypnose zorg helpt je los te komen van angsten en toegang te geven tot positieve en nieuwe energie – waardoor jij vrijer kunt leven zonder angsten en stress. De therapeuten van Hypnose Zorg zijn – naast prikangst - onder andere gespecialiseerd in: Afvallen, Stoppen met roken, angsten en fobieën, zelfvertrouwen, burn-out, chronische pijn, depressie, eetstoornis, faalangst, nagelbijten, prikkelbaredarmsyndroom, seksuele problemen, stotteren, ongewenst gedrag, stress, trauma, en meer. 

Meer weten, kijk op www.hypnosezorg.nl of informeer bij Anja van Lieshout,
+31 851 305 922
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Laanderhof 45,5351 CN Berghem