• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Online mantrazingen vanuit ‘Anjali Ashram’

Zaterdagavond 6 maart wordt online mantrazingen of luisteren georganiseerd vanuit ’Anjali Ashram’ in Berghem. Mantrazingen of -luisteren helpt om de geest naar binnen te richten. De aandacht wordt naar het hartcentrum gebracht waardoor we vreugde, vrede en liefde kunnen voelen. Ieder die weleens meegedaan heeft kan dat wellicht beamen. En op deze avond geleidt door

Prem Mallika. Je kunt ook gerust meezingen, want het is online!

Aanvang zaterdag 6 maart om 19.30uur via deze link: https://fb.me/e/1DqCe3j7B.

De hele wereld is in de ban van de huidige coronavirus-epidemie. Het is het onderwerp van gesprek overal ter wereld. De TV kan niet meer worden aangezet zonder allerlei verontrustende beelden of nieuws tegen te komen. Natuurlijk is het goed om op de hoogte te blijven, maar het wekt ook veel onrust en stress op bij vele mensen.

Daarom biedt het spiritueel centrum ’Anjali Ashram’ online bijeenkomsten aan waar mensen kunnen aansluiten om meer tot rust te kunnen komen. Het zingen van mantra’s, gevolgd door meditatie helpt om stiller in het hoofd te worden en te ontspannen. Daarnaast ondersteunt de leer van de Vedanta om op een andere manier naar de wereld te kijken en de aandacht meer naar binnen te richten. Zo kan het gevoel van stress sterk afnemen. Voor een persoonlijk gesprek kan ook gebeld worden op 0412-486937 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kijk voor meer informatie over de International Vedanta Society en de Anjali Ashram op de website: www.ivs-vedanta.nl.

anjaliashram2020