• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Nancy en Lotte samen verder als 'Meer! Dans'

‘MEER! Dans’ & ‘Dance a Lot’ hebben sinds december 2020 hun handen ineen geslagen en gaan verder als ‘MEER! Dans’. Nancy & Lotte bruisen samen van de energie en hebben naast het voortzetten van hun goedlopende Dansschool allerlei leuke nieuwtjes en plannen. ‘MEER! Dans’ verzorgt lessen in verschillende dansstijlen zoals Hiphop, Dancehall, Streetdance, Breakdance, Modern, Peuterdans en Dans & Beweging voor 50+.

NIEUW BIJ ‘MEER! Dans’ zijn het Demoteam & Demoteam Kids. Dit was een lang gekoesterde droom van Nancy en deze komt nu uit met de nieuwe trainster Lotte. NIEUW is ook de Peuterdans en Dans & Beweging voor 50+. Er zijn al veel aanmeldingen voor de Peuters maar er zijn nog enkele plekjes vrij. Voor de 50+ kan vanaf nu ingeschreven worden!!! Bij ‘MEER! Dans’ geldt altijd een eerste GRATIS PROEFLES zodat je kunt ontdekken of het iets voor je is.

Alle lessen zijn in een danszaal met spiegels in Berghem. Vrijdagochtend is voor de Peuters, Zaterdagochtend is voor de kinderen en maandagmiddag/avond is voor 14+. Ook volwassenen dansen bij ‘MEER! Dans’ Dansen is écht tof, fijn, leuk en een heerlijke sport. Er wordt gewerkt met jarenlange ervaring en goede trainers. Op dit moment zijn de lessen i.v.m. de Corona maatregelen buiten! Maar dit verloopt allemaal PRIMA! De lessen en de energie van alle dansers is er niet minder door. Wanneer mogelijk zijn de lessen weer in de zaal.

Bij alle lessen is een GRATIS PROEFLES mogelijk. Aanmelden via mail of app:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0655306035

MEER! Dans info en beeldmateriaal vind je op Facebook en Instagram.
Tot ziens bij MEER! Dans

image0

meerdans01

meerdans02

meerdans03

meerdans04