• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Paas-sensatie 'Berghem knalt er uit' Drive-Show bij Maishof in Berghem!

Het is bijna Pasen en 'de Maishof' weer iets heel gaafs bedacht! In deze corona-tijd mogen er nog geen activiteiten georganiseerd worden. Daarom dacht de Maishof, we zetten weer iets leuks op touw met Pasen! En wat heet 'iets leuks'! Ze hebben de drive-in show 'Berghem knalt er uit' voor 18+ bedacht! De 'Berghem knalt er uit' Drive-show is met hetzelfde idee en repertoire als met de kerst met de Amerikaanse 'Christmas-house'. Het 'Christmas-house' was toen in ieder geval voor de kinderen bedoeld, maar nu zijn de volwassenen 18+ aan de beurt. En hoe!

Een lichtshow met verstralers, een verlichte vlaggenmast en kleurrijke lampen zijn er te zien. Op de beamer is natuurlijk het 'hoogtepunt' te zien met de welbekende video 'Goodbye Emmanuelle'. Er hoeft natuurlijk niet verteld te worden waar de film over gaat, maar spannend wordt het ieder geval wel! De brunette heeft al een voorproefje, 'het' knalt er bijna uit!

Dus neem je auto, je chips, popcorn en wat te drinken mee, en parkeer de auto in de Maishof voor de Paas-sensatie! Of met Pasen kun je de wandeling of fietstocht afsluiten met deze gave show. Kom vanaf morgen, Witte Donderdag, maar kijken. Ook op Goede Vrijdag en met Pasen is de lichtshow te bekijken. Maandag 4 april 2e paasdag staat de laatste show op de planning. Iedere dag is de show te zien om 20.45uur. Dan is iedereen voor avondklok van 22.00uur weer thuis. 

Met de kerst stond het gaafste Amerikaanse 'Christmas-house' van Oss en omstreken in de Maishof. Met veel belangstelling konden de mensen het lichtshow bekijken. Ook de media met o.a. het Brabant Dagblad, kliknieuws en DTV Oss-Bernheze schonk er ruim aandacht aan. De Maishof won een prijs van 'Mooist Versierde Huis 2020' van de gemeente Oss en Bernheze. Als klapper op de vuurpijl was het Berghemse 'Christmas-house' ook op TV te zien bij NOS Jeugdjournaal. Met oudjaarsavond stond er een grote ledscherm in het succesvolle 'Berghem knalt thuis' en nu weer deze 'Berghem knalt er uit' Drive In Show. Ook deze drive-in show is zeker een bezoekje waard!

Van de Hoessenboslaan zie je ongetwijfeld het verlichte huis staan op de hoek van de splitsing Hoessenboslaan/Maishof.

Mooi Berghem was gisteren bij het testen aanwezig, hier alvast een voorproefje!