• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

tegoedbon van €45 voor inwoners met eigen woning

Energiebesparen? We helpen u graag! Deze week valt er bij iedere eigenaar van een woning met label B tot en met G een brief in de brievenbus over energie besparen. Bij die brief zit een tegoedbon met een waarde van €45. Met de bon kunnen eigenaren energiebesparende producten kopen en hun woning energiezuiniger maken.

 

Wethouder Johan van der Schoot: ‘Met elkaar staan wij als inwoners, bedrijven en overheden voor de opgave om snel ons energiegebruik te verminderen. De gemeente Oss wil in 2030 zo’n 11% energie besparen ten opzichte van 2017. Wij hopen onze inwoners met informatie en acties te inspireren. Zodat ze daarmee concreet dichtbij, in en rond eigen huis, energie kunnen besparen. Voor ons eigen welbevinden en dat van onze kinderen en kleinkinderen.’

Webshop Brabant Woont Slim
De tegoedbon kan de eigenaar besteden in de webshop van het energieloket Brabant Woont Slim. Bijvoorbeeld aan LED-lampen of tochtstrippen. Als inwoner kun je zelf veel energie - en daarmee CO2 - besparen in en rond het huis. Bijkomend voordeel? Gebruik van minder energie, dan ook minder energiekosten.

Brabant Woont Slim
Inwoners van gemeente Oss kunnen voor vragen over energie besparen terecht bij het energieloket Brabant Woont Slim. Het loket is onafhankelijk, deskundig en helpt naar een energiezuinige(re) woning. Brabant Woont Slim doet dat op meerdere manieren. Denk bijvoorbeeld aan het vergelijken van offertes, hulp bij subsidies of het aanvragen van een energielabel voor de woning. De medewerkers van Brabant Woont Slim helpen graag!
Meer informatie: www.brabantwoontslim.nl/oss