• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Pastoor van Teteringstraat is nog afgesloten, Bloem Berghem is wel bereikbaar!

Pastoor van Teteringstraat is nog afgesloten, maar het schiet al op. In opdracht van de gemeente Oss is aannemingsbedrijf T. van de Haterd B.V. uit Geffen bezig met vervangen van de verharding van Pastoor van Teteringstraat. De weg wordt iets verbreed waardoor de auto's wat meer ruimte krijgen. De trottoirs en parkeerhavens blijven bestaan, maar die worden wel iets kleiner. Dit wordt uitgevoerd in toegestane normen De hele straat krijgt een nieuwe verharding waarbij het asfalt wordt

vervangen door gebakken klinkers. Ook wordt de verlichting van de straat aangepast.

Het werk tussen de Julianastraat en de St. Willibrodussstraat wordt in fases uitgevoerd. Deze eerste fase is over twee weken klaar. Dan volgt nog fase 2 en 3, het stuk naar de Juianastraat en het stuk naar de Sint Willibrodusstraat. De start van deze werkzaamheden wordt binnenkort mee begonnen.

De woningen kunnen in elk geval tijdens de werkzaamheden te voet bereikbaar zijn. De woningen zijn per auto soms slecht of niet bereikbaar.

Ook Bloem Berghem is natuurlijk bereikbaar! Neem een klein kijkje in de vernieuwde feestwinkel met vele nieuwe artikelen. Helaas is het door de corona nu niet mogelijk voor grote feesten voor je verjaardag, jubileum of themafeest maar om toch iemand te verrassen met een drive-thru of versierde tuin kun je bij Bloem Berghem terecht voor al je versieringen. Vlaggenlijnen, folie ballonnen,  Sarah of Abraham, afzetlint, verjaardag voor leeftijden, deurborden,latexballonnen, tafeldecoraties en thema versieringen zijn er te verkrijgen.

Ook voor halloween, zaterdag 31 oktober gaat de halloween-tocht in Berghem door, heeft deze 'feestwinkel' volop kleding en attributen daarvoor!

Kom in de winkel een kijkje nemen met gigantisch veel feestartikelen! Of bestel gemakkelijk online op www.bloemspartyshop.nl en kies voor verzenden of afhalen.

pastoorvanteringstrafegeslotenokt2020

pastvanteringstraatafgesloten02