• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Kinderboerderij neemt zekere voor het onzekere, tijdelijk gesloten!

We willen allemaal dat corona ‘voorbij’ is en dat er een eind komt aan deze bizarre, onzekere en soms angstige en verdrietige tijd. Om de verspreiding van het virus te remmen is het belangrijk om zo min mogelijk contacten te hebben. Daarom heeft het bestuur van de kinderboerderij besloten om vanaf dit weekend de kinderboerderij tijdelijk te sluiten. Hoelang dit zal duren kunnen we nu nog niet zeggen. Ook onze geplande evenementen zoals bijvoorbeeld Halloween zullen niet doorgaan.


De dieren hebben uiteraard nog steeds hun dagelijkse verzorging nodig en onze vrijwilligers kunnen daardoor nog steeds voor de dieren aan t werk. We werken in kleine teams van slechts een paar personen en zo is er voor de vrijwilligers en helpende handen voldoende ruimte om afstand van elkaar te houden.

Daarnaast hebben we uiteraard nog steeds andere voorzorgsmaatregelen om verspreiding van t virus tegen te gaan zoals bij t betreden van het terrein van de kinderboerderij de handen ontsmetten en dragen van eigen werkkleding.

Onze vrijwilligers zijn als goud voor de kinderboerderij, want zonder hen zouden we niet kunnen bestaan. En dus zijn we zuinig op onze mensen, en door de kinderboerderij te sluiten verkleinen we de risico’s voor hen om in contact te komen met t virus.

We begrijpen dat t jammer is voor bezoekers wanneer we er niet even uit kunnen lopen naar de kinderboerderij. En we begrijpen dat t niet fijn is wanneer we nog meer in onze bewegingsvrijheid worden beperkt. Maar we moeten t met z’n allen doen, alleen samen krijgen we corona onder controle.

Kinderboerderij De Beestenbergh