• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Wegens vele aanmeldingen, halloweentocht Berghem plakt er tweede ronde aan vast!

De organistie van de halloweentocht in Berghem heeft inmiddels al meer dan 100 aanmeldingen binnen! Omdat er nog steeds aanmeldingen binnenkomen, heeft de organisatie besloten om een 2e ronde er aan vast te plakken. De 1e ronde staat vanaf 18:00uur. Dat zijn de 100 aanmeldingen die er nu staan. Voor de 2e ronde kunt u nu aanmelden. Deze is

vanaf 19:00uur en dan kunnen de deelnemers zich melden op het Meester Gielenplein. DE STARTPLEK WORDT VERHUISD VANAF DE KERK NAAR HET (KERMIS)PLEIN ACHTER DE NIEUWE JUMBO/BERCHPLAETS!!

 

Dus wil je nog mee doen? Meld je dan snel aan bij Jessica Jansen 06.11440733 of Anja Van Den Heuvel-van de Pol 06.34774077 zodat je in de 2e ronde mee kan doen!

"Trick or Treat" is de kreet die er op 31 oktober het meest wordt uitgesproken bij de halloweentocht in Berghem! Er staat een leuke looproute gepland door diverse straten van Berghem. Er wordt met regelmaat gevraagd of een straat van bewoners ook kunnen aanmelden voor het halen van iets lekkers.

Dit jaar zullen er kinderen door de volgende straten gaan:
Start route vanaf het Meester Gielenplein:
Sint willibrordusstraat 
Burgemeester van erpstraat
Veldstraat
Parlevlietstraat
Nelissenstraat
Wilhelminasingel
Clausstraat
Molenweg
Den dries
Pachthoeve
Gaffel 17-19 einde route.

Tijdens de route zijn er weer activiteiten en stops ingedeeld voor de kinderen. Woont u, of kent u personen die in één van de bovengenoemde straten wonen, waar de kinderen mogen aankomen voor het halen van een lekkernij (kinderhand is snel gevuld) laat het dan weten.

Wederom vraagt de organisatie aan u, voor de kinderen en de begeleiders die meelopen, iets herkenbaars buiten of voor het raam te plaatsen zodat zij zien dat ze welkom zijn! Wat kaarsjes, een Halloweendecoratie,enz want hoe meer hoe leuker!

halloweentocht2020