• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Felicitaties voor de 1e abraham van Raad van Ongeregeld

Het is vandaag zo ver, Ton Mazen heeft een mijlpaal bereikt en is 50 geworden! En dat heeft hij wel geweten. Afgelopen nacht hadden de familie en vrienden de tuin versierd met twee grote abrahams en een pop. Toen ze klaar waren, gingen ze naar binnen om Ton te feliciteren. En toen werd er geklopt..... Wie was dat?? Het was een abraham! Wat leuk zeg! En nog

eentje, nog eentje, en weer een abraham. Het hield niet op! Er stonden op een gegeven moment wel meer als 10 abrahams binnen. Ton wist een voor een te raden en natuurlijk waren dat de leden van de Raad van Ongeregeld! Buiten had de Raad van Ongeregeld een mooi spandoek opgehangen met 'Grijs en gruwelijk wijs, maar niet zo'n succes met de vrouwen heeft opa Tony gelukkig wel altijd z'n kasteel kunnen behouden'.

'Opa Tony' was er al vanaf begin aan bij deze Bergse raad. De raad heeft 12 prinsen gehad en bestaat inmiddels 13 jaar. Er kwam een foto tevoorschijn met de eerste Raad van Ongeregeld. Mooie en sterke verhalen kwamen op de tafel. 'Ja, onze 'Opa Tony' kan nu bij het 50+ bal aansluiten', werd er gezegd. Spontaan werd het lied van de Bietenbouwers en 'lang zal je leven' gezongen. Prins Joep meldde toen, 'als ik 50 word, dan ben jij al 80'. Dat klopt, Ton is de oudste van het stel en de prins en adje zijn de jongste.

De Raad van Ongeregeld was niets voor niets met zoveel mensen gekomen. Ze kunnen nu 10 jaar wachten alvorens de volgende abraham verwelkomt wordt. Voor 'Opa Tony' had adjudant Tino een advocaatje meegenomen, dat lust de 'oude' man nu wel. Zo werden nog meer grappen en grollen uitgehaald. Het was een kei mooi begin van een gedenkwaardige verjaardag voor Ton. Proficiat nog en deze dag zul je nooit meer vergeten!

{flickr set=72157716131720992}