• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Felicitaties “Gouden Paar” Louis en Bep Gaillard - Klomp

Op 05 februari 1940 is Bep geboren in IJsselstein en 5 jaar later, op 14 februari 1945 zag Louis het levenslicht. Beide groeien op in de provincie Utrecht. De vader van Louis was werkzaam bij een drukkerij in Utrecht waar ook de (tweeling) zus Joke van Bep werkzaam was. Door de vriendschap van Joke en vrienden van de ouders van Louis word Louis uitgenodigd om een weekend te komen logeren niet wetende dat de tweeling zus van Joke ook komt. Na de 1ste ontmoeting hebben Louis en Bep nog meerdere keren afgesproken wat uiteindelijk resulteerde op 6 april 1969 in een verloving. Op 14 augustus 1970 stappen de twee in het huwelijksbootje.


Louis gaat net als zijn vader werken in een drukkerij en Bep word door rug problemen al snel afgekeurd en neemt alle taken in de huishouding voor haar rekening.
Louis krijgt een baan aangeboden in het Brabantse Oss bij Drukkerij Rotobrite / van Loosbroek.
Door de reisafstanden is het stel verhuist naar Oss waar ze na verloop van tijd 2 dochters krijgen Suzanne en Karin. Suzanne is getrouwd met Jelte de Bruin en wonen in Oss, Karin is getrouwd met Gerton van Vliet en wonen in Berghem met hun 2 kinderen Romy en Nick. De 2 kleinkinderen Romy en Nick zijn de grote trots van Louis en Bep.
In 1981 start Louis samen met een compagnon een nieuw eigen bedrijf genaamd Drukkerij Printallin.

Na verloop van tijd komt er een 3de eigenaar bij. Het drietal weet een drukkerij op te zetten welke in de regio Oss hoog staat aangeschreven. In 2011 verkopen de heren de drukkerij aan de Griekenweg in Oss waarna ze gaan genieten van hun welverdiende pensioen.
Inmiddels wonen Bep en Louis alweer 10 jaar in Piekenhoef Berghem waar ze genieten van de rust en de schoonheid van Berghem. Verder is Louis vervend wielrenner en samen wandelen en fietsen ze graag door de mooie bossen van o.a. Berghem en de Maashorst.

Helaas kan door het corona virus het geplande feest niet door gaan. Maar om deze feestelijke dag niet ongezien voorbij te laten gaan komt het gezin samen om er toch een leuke dag van te maken. Hopelijk zal er dan snel alsnog een leuk feest volgen.
Louis en Bep namens jullie kinderen en kleinkinderen van harte gefeliciteerd met jullie 50 jarig huwelijk en dat we nog maar lang van jullie mogen genieten.

 

Liefs
Suzanne, Jelte, Karin, Gerton, Romy, Nick
En een poot van Kenji