• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Kienavond Berchplaets start weer, wel reserveren!

Vanaf volgende week vrijdag 3 juli gaat het kienen weer beginnen voor maximaal 100 mensen. Natuurlijk zullen er een aantal dingen veranderen en moet familie van Dijk ook aan de regels gaan houden van het RIVM. Om te beginnen moet je vooraf gaan reserveren. Je kan bellen naar het nummer 06-41940512. Als je telefonisch reserveert graag het aantal personen + namen doorgeven, aantal kaarten die je wilt hebben en een telefoonnummer doorgeven waar we je op kunnen bereiken.

Je kan nu al bellen voor 3 juli. Voor de elke volgende vrijdag kan je bellen vanaf zaterdag ochtend 10:00uur. Het nummer is elke dag bereikbaar van 10:00 tot 19:00uur. Kan je het nummer op deze tijden niet meer bellen dan zit het vol. VOL = VOL

Kan je toch niet komen zeg dan graag z.s.m. af zodat iemand anders nog kunnen blij maken met jouw plekje. Bij klachten graag thuisblijven!

De kaarten worden al zo veel mogelijk voor jullie klaargelegd. Daarom wordt aan jullie gevraagd, om gepast te betalen zodat de organisatie dit snel kunnen afhandelen met zo min mogelijk contact en dat de wachtrijen kort blijven. Ook gaan ze werken met consumptiemunten. Deze kunnen vooraf gekocht worden aan de bar. Dit ook om zoveel mogelijk contact met geld te voorkomen.

Het eten kan vanaf nu ook alleen vooraf besteld worden en vooraf betaald worden met munten. Hoe dit verder verloopt zal vooraf uitgelegd worden. Er zijn 50 tafels in de zaal beschikbaar, waar 2 personen op 1,5 meter afstand kunnen zitten. Ook vraagt de organisatie aan jullie om vooraan aan te sluiten met de tafels en zo naar achter te werken om alle tafels bezet te krijgen.

Er zal een looprichting aanwezig zijn, om zo de 1,5 meter afstand goed te kunnen bewaren. Graag ook de regels van het personeel opvolgen (van de Berchplaets en familie van Dijk).

Er wordt aan jullie gevraagd om je aan deze regels te houden en natuurlijk aan de regel van 1,5 meter afstand. Zo kunnen zij dit voor iedereen te blijven doen.

‘Prijzengeld, afspraken en kortingen zullen voor nu helaas anders zijn. Voor meer informatie of vragen neem graag contact op’.

Hopen jullie snel weer te zien,

Alwin en Astrid van Dijk
06-41940512