• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Wat ontzettend gaaf, Mooi Berghem heeft weer een mijlpaal bereikt!

Mooi Berghem heeft weer een prachtige mijlpaal bereikt. Mooi Berghem heeft op de facebookpagina maar liefst 4000 volgers gehaald! Wat ontzettend gaaf, bedankt volgers! In de statistieken van facebook wordt aangegeven dat er 10.000 'bereikte mensen' en 'betrokkenheid bij berichten' gaat naar de 40.000 toe. Kortom, een heel groot bereik zie je van facebook/Mooiberghem.nl.

En Mooi Berghem is ook, sinds een paar maanden, actief op instagram. Hier plaatst de Berghemse nieuws-site regelmatig nieuwsberichten en foto's vanuit Berghem. In korte tijd zien we al meer dan 600 volgers! En dat groeit nog steeds. Via de sociale media worden 'de volgers' geleid naar de Mooi Berghem-site.

Er zijn inmiddels al bijna 11.000 artikelen op de site geplaatst. Mooi Berghem bestaat ruim 8 jaar en omgerekend betekent het, dat per week zo'n 25 artikelen nieuwsberichten worden geplaatst. Dat kunnen algemeen-, verenigings-, sport- of zakelijksnieuws zijn. Vaak gaat het gepaard met leuke foto's. Een heel groot gedeelte is door de redactie van Mooi Berghem zelf geschreven. En Mooi Berghem is er reuze trots op, iedereen wordt via deze website en de social media op de hoogte gehouden van nieuws vanuit Berghem!

Met de eigen rubrieken "Berghemnaren in het buitenland', "wie o wie", "ontdek Mooi Berghem", "in het zonnetje" en de "karikaturen" en de vele foto's is het een afwisselende en bijzondere nieuwssite. Dat wordt in Berghem en omstreken erg gewaardeerd en dat is in de bezoekersaantallen wel te zien. Een mooie motivatie om nog jaren door te gaan.

Mooi Berghem, altijd het laatste nieuws en alles wat je zeker niet wilt missen!

Heeft u nog nieuws? Iets gebeurd in ons dorp? Aankondiging? Stuur uw nieuws, tips en foto's s.v.p. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een berichtje naar facebook/Mooi Berghem