• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Doe mee met de 1e Bergse Ameezing Muziekbingo!

Op 22 mei organiseert 'met de fles op tafel' de Bergse Ameezing Muziekbingo vanuit onze studio in De Merx. Het is dus geen gewone bingo met cijfers, want dat is saai. Wij gebruiken liedjes met videoclips die door deelnemers zelf zijn gemaakt. It’s Ameezing!! Moet ik daarvoor veel muziek kennis hebben? Nee hoor helemaal niet! De titel en artiest van elk fragment vertellen

we gewoon na elk nummer. Het is bingo, maar dan veeeeeeeel gezelliger en met zelf gemaakte muziekclipjes!

De videoclips
Het zou erg leuk zijn als we veel ingezonden clips van ongeveer 30 seconde ontvangen. We laten jullie hier helemaal in vrij: uitbeelden, playbacken, zingen, met huisdieren of een poppenkast. Als het maar leuk is. Jullie mogen zelf de liedjes bedenken en het bestand uiterlijk woensdag 20 mei opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan een GRATISCH BINGOKAART. Aan het einde van de avond kiezen alle kijkers het leukste filmpje en deze krijgt een flinke prijs.

De Bingokaarten
Het is natuurlijk hartstikke leuk om de liedjes weg te strepen op de bingokaart, vooral als je met meerdere mensen met bingokaarten samen zit. Een spannende strijd. Wie heeft er als eerst een volle rij, meerdere volle rijen of zelfs een volle kaart.

De kaarten zijn te koop via de webshop op de site metdeflesoptafel.nl en de kaarten kosten €10 per stuk. Vul je adres in en dan vind je de kaarten op 21 of 22 mei op de deurmat.

Een avond entertainment
Het zal een vermakelijke avond zijn om naar te kijken: er komen voor jullie bekende mensen voorbij in de clips, op de avond zelf gaat de deurbel regelmatig voor gezellig bezoek en er zijn spelletjes tussendoor waardoor we nog meer prijzen kunnen weggeven.

Breed gedragen
Kappers, horecazaken en sportscholen. Omdat de deuren van deze bedrijven gesloten moesten blijven, zijn zij financieel getroffen door de pandemie. Door de Bergse Ameezing muziekbingo steunen we deze Bergse bedrijven en zullen met name prijzen van deze zaken te winnen zijn.
We hebben er zin in!

Organisatie 'Met de fles op tafel'