• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Hulp bij corona stress in spiritueel centrum ‘Anjali Ashram’

Het spiritueel centrum ‘Anjali Ashram’ van de International Vedanta Society biedt dagelijks online Vedanta bijeenkomsten aan via Zoom voor mensen die meer rust in zichzelf zoeken, juist in deze roerige tijden van corona. De volgers in Berghem ondersteunen dit. Vedanta is een eeuwenoude Indiase filosofie die leert om bewuster in het leven te staan, waardoor beter met stress omgegaan kan worden. Tijdens deze online Vedanta bijeenkomsten worden mantra’s en heilige liederen gezongen, wordt gemediteerd en gesproken over de filosofie van Vedanta. Iedereen kan dagelijks aansluiten om 10.30u en om 19.00u via www.zoom.us met meeting ID 9252847581

Voor een persoonlijk gesprek kan ook gebeld worden op 0412-486937 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De hele wereld is in de ban van de huidige corona virus epidemie. Het is het onderwerp van gesprek overal ter wereld. De TV kan niet meer worden aangezet zonder allerlei verontrustende beelden of nieuws tegen te komen. Natuurlijk is het goed om op de hoogte te blijven, maar het wekt ook veel onrust en stress op bij vele mensen.

Daarom biedt het spiritueel centrum ’Anjali Ashram’ online bijeenkomsten aan waar mensen kunnen aansluiten om meer tot rust te kunnen komen. Het zingen van mantra’s, gevolgd door meditatie helpt om stiller in het hoofd te worden en te ontspannen. Daarnaast ondersteunt de leer van de Vedanta om op een andere manier naar de wereld te kijken en de aandacht meer naar binnen te richten. Zo kan het gevoel van stress sterk afnemen.

Kijk voor meer informatie over de International Vedanta Society en de Anjali Ashram op de website: www.ivs-vedanta.nl.