• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Eerste tekeningen en kaarten voor ouderen in Berghem zijn binnen!

De eerste tekeningen.kleurplaten en kaarten voor ouderen en eenzame mensen in Berghem zijn binnen! Help je ook mee??? Dan ben je goed bezig! Het is nu een rare tijd met de corona-crisis. Scholen, verenigingen en horeca zijn gesloten en heel veel mensen zitten thuis. Die mensen die thuis zitten hebben de aandacht van familie of zijn aan het werk. Maar er zijn veel ouderen en eenzame mensen die hebben dat

niet en zijn aan huis gebonden.

Ellen van de Camp-Lagarde had een mooi idee en legde het neer bij Mooi Berghem. Ze vindt het wel heel erg sneu voor de mensen in het verzorgingshuis wonen of ouderen en eenzame mensen dat ze nu geen bezoek mogen ontvangen of krijgen. Die zien eigenlijk niemand!

Wat zou het leuk zijn om de ouderen een hart onder de riem te steken met een mooie tekening, knutselwerkje, kleurplaat, kaart, gedichtje of een brief! Mooi Berghem ging met het idee naar twee medewerkers van Zonnebloem Berghem en die vonden het ook een schitterend idee!

Dus Bergse kids, maken jullie een mooie tekening, kleurplaat, knutselwerkje of een gedicht?

En volwassenen, kunnen jullie ook kaart sturen, zelf eentje maken of een brief en gedichtje schrijven?

Je mag het persoonlijk maken of algemeen. Net wat je wil! Let wel op: tekeningen of knutselwerk moet wel in de brievenbus passen. Voor de veiligheid en risico met besmetting te minimaliseren, s.v.p. niet aanbellen en gooi het alleen maar in de bus! Deponeer het op de volgende adressen in 1 van de brievenbussen:
- Veldstraat 31
- Aspergeveld 76
- Veldstraat 38
- Dr. Poelstraat 6

Zonnebloem Berghem heeft een grote lijst van ouderen en eenzame mensen. Die zorgen voor de verdeling en bezorging!

Jullie maken de ouderen, in deze rare tijd, met iets heel kleins heel erg blij!!! Doen he???

tekeningenouderencorona