• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Feestelijke dag, Mooi Berghem bestaat vandaag 8 jaar

Het is vandaag een feestelijke dag, Mooi Berghem bestaat namelijk 8 jaar! Precies acht jaar geleden richtten Harold Mazen en Gertjan van Dijk deze inmiddels bekende nieuwssite op. De eerste berichten en artikelen werden al begin 2012 geplaatst, maar eind maart werd het pas echt wereldkundig gemaakt. Binnen no time groeide Mooi Berghem uit tot DE toonaangevende en drukbezochtste nieuwssite van Berghem en dat is nog steeds zo.

Na de succesvolle start deden al snel Facebook en Twitter haar intrede, en in maart 2013 werd de Stichting Mooi Berghem opgericht. Mooi Berghem houdt zich vooral bezig met nieuws vanuit Berghem te vergaren, danwel artikelen te plaatsen die in ieder geval een link met Berghem hebben. De website staat open voor nieuws van vereningen, bedrijven, instanties of individuen.

Met de eigen rubrieken 'karikaturen'. 'wie o wie', "ontdek Mooi Berghem' , 'ín het zonnetje'  en dit jaar 'Berghemnaren in het buitenland' en de vele foto's wordt het een afwisselende en bijzondere nieuwssite. Daarnaast gaat de Bergse nieuws-site ook met de tijd mee. In 2019 werd de 'mobile version' geïntroduceerd, waarbij de site makkelijker te zien is op mobiele telefoons en tablets.In 2020 Is Mooi Berghem ook actief op Instagram! 

Dat wordt in Berghem en omstreken erg gewaardeerd en dat is in de bezoekersaantallen te zien. Dank aan jullie allemaal! Een mooie motivatie om nog jaren door te gaan.

Mooi Berghem, altijd het laatste nieuws en alles wat je zeker niet wilt missen!

Heeft u nog nieuws? Iets gebeurd in ons dorp? Aankondiging? Stuur uw nieuws, tips en foto's s.v.p. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een berichtje naar facebook/Mooi Berghem