• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Crea-club Berghem, leuk om samen creatief bezig te zijn!

Wat is er nog leuker om samen creatief bezig te zijn? Dat doen iedere week de dames van de crea-club Berghem! In 2005 was de eerste aanzet om een creatieve morgen te organiseren voor de leden van de Herfstzon, de senioren van Berghem. Rieki van Hoeij nam het initiatief en er ontstond een groep van 20 vrouwen die elke vrijdagmorgen actief met papier en karton aan de slag gingen. Vandaag de dag zijn er nog leden die vanaf

het eerste moment creatief bezig zijn. Ze zijn er niet alleen om kaartjes te maken maar ook om te borduren, haken, breien of te kleuren.

Elke knutselactiviteit die de interesse heeft van creatieve dames wordt uitgeprobeerd. In de loop van de jaren hebben nieuwe leden gezorgd voor nieuwe ideeën. De groep bestaat momenteel, onder bezielende leiding van Ineke Mulders, uit 18 vrouwen. Sinds 2017 heeft Rieki het stokje aan Ineke overgedragen.

De crea-club Berghem heeft nog plaatsjes over. Is dit iets voor jou? Op vrijdagmorgen kun je aanschuiven en kennis maken met de crea-club. En spijt krijg je niet, dit is een heel gezellig club en er wordt veel gelachen! Het is wel de bedoeling dat je lid bent van seniorenvereniging de Herfstzon. Om tien uur ben je welkom en er is natuurlijk een kopje koffie tegen een kleine vergoeding. En de crea-club vraagt ook een kleine bijdrage om materiaal aan te kunnen schaffen.

Op vrijdagmorgen van 9.00 uur tot 12.00 uur is de crea-club in de Reutzaal van gemeentschapshuis de Berchplaets aanwezig. Als je een kijkje wilt komen nemen of gezellig mee wil doen, neem dan even met Ineke contact op telefoonnummer 06.25217111. Aanmelden voor het lidmaatschap van de Herfstzon kan je bij Nellie van Berkel telefoon 0412.402322.

De crea-club verkoopt ook de zelfgemaakte en schitterende kaarten. Die zijn dan verkrijgbaar op de vrijdagmorgen! Kom gewoon binnengelopen.