• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Comité D’n Bergse Motorrundag nodigt de Jumborun weer uit

Wie herinnert zich de zaterdagen 19 juni 1999, 17 juni 2006 en 22 juni 2013 niet, dat wij als comité samen met ruim 100 vrijwilligers een onvergetelijke dag hebben georganiseerd waarbij bijna 200 kinderen in het middelpunt van de belangstelling stonden met allerlei soorten van vermaak op de sportvelden van Berghem-Sport. Het begon weer te kriebelen na 7 jaar om weer zo’n pracht evenement te brengen in Berghem maar dat kunnen zij niet alleen. Reden voor ons om de Jumborun onder uw aandacht te brengen, wij als organisator hebben zaterdag 20 juni 2020 maar liefst 200 kinderen met een beperking uitgenodigd om met even zoveel motoren met zijspan naar Berghem te komen.

De tocht wordt jaarlijks aangeboden aan de leerlingen van de school de Lichtenbeek in Arnhem en de Toekomst/de Wegwijzer te Ede en niet te vergeten ook een aantal kinderen uit Berghem en omgeving, worden op deze dag feestelijk verwelkomd op het sportcomplex “de Koppelsteeg aan de Osseweg” waar ruim 4 uur vermaak wordt geboden.
NOTEER AL VAST IN UW AGENDA ZATERAG 20 JUNI 2020

Samen met de Dorpsraad, ondernemers, vele vrijwilligers gaan we er weer voor en proberen wij voor deze kinderen volop vermaak te bieden op zaterdag 20 juni 2020 met zoveel mogelijk Artiesten van Bergse Bodem, Carnavalsorkest, Brandweer en met vele andere met enkele leuke attracties.
Natuurlijk vragen wij dan aan de inwoners of zij op deze dag de route zo feestelijk mogelijk tintje willen geven door hun huizen te versieren met de Bergse vlag, vlaggetjes, ballonnen, spandoeken etc.

Om zo’n dag te kunnen laten slagen hebben wij niet alleen hardwerkende vrijwilligers nodig maar ook de nodige geldmiddelen.
Mogen wij een beroep op u doen en op uw steun rekenen. Alle giften zijn welkom.

Met een vriendelijke motor met zijspangroet,
Het comité D’n Bergse Motorrundag
Piet en Fia van Bethlehem, René van Schaijk, Willy van Erp, Gerrit Smits, Willem van Kreij, Theo van Ravensteijn en Gerard van der Linden.

motorrun2020