• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

OTTO-baas Frank van Gool terug naar Berghem voor talkshow ‘t Lof

Ondernemer Frank van Gool en dorpsraadvoorzitter Pieter van Houten zijn zondag 24 november te gast in de derde aflevering van de Berghemse talkshow ’t Lof. In café Roots zal het met hen gaan over uiteenlopende onderwerpen als de toestroom van Oost-Europese arbeidsmigranten en het Berghemse centrumplan.

’t Lof is een initiatief van het Berghemse collectief Bèrge dur ut Lint. In de derde aflevering neemt de nieuwe voorzitter van de dorpsraad, Pieter van Houten, plaats op de biechtstoel. Daarin gaat het onder meer over de vraag hoeveel de Berghemse dorpsraad in de Osse melk te brokkelen heeft en over de toekomst van het Meester Gielenplein. De 65-jarige Van Houten, oorspronkelijk afkomstig uit het Gelderse Oosterbeek, woont al dertig jaar in Berghem en belandde dit jaar in de dorpsraad.

Frank van Gool is de hoogste baas van uitzendorganisatie OTTO Workforce, de grootste internationale arbeidsbemiddelaar van Europa. Samen met een compagnon richtte de 54-jarige Berghemse tuinderszoon het bedrijf in 2000 op. In ’t Lof kijkt Van Gool terug op zijn jeugd in Berghem en praten we met hem over zijn succesvolle bedrijf, dat vorig jaar in Japanse handen kwam.

Behalve deze twee interviews biedt ’t Lof ook humoristische en historische columns en muzikaal vertier. Voor dat laatste zorgen gitarist Leon Hoeks en zangeres Suzanne van der Linden. De mannen van Bèrge dur ut Lint leggen de presentatie opnieuw in handen bij Miriam van der Wiel.

De talkshow begint om 14.00 uur. De kaartverkoop begint woensdag 6 november om 20.00. De kaarten kosten tien euro (inclusief consumptie) en zijn uitsluitend verkrijgbaar bij café Roots, Sint-Willibrordusstrraat 47 (tegenover de kerk).

tLofrootszaal