• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Vijfde editie van Halloween in Hoessenbosch

Halloween is coming. En dit jaar hebben we iets te vieren. Dit wordt namelijk de vijfde editie van Halloween in Hoessenbosch! Dat geluk delen we natuurlijk graag … kom je ook? Ook dit jaar staan er weer zo’n honderd vrijwilligers voor jullie klaar om je de stuipen op het lijf te jagen. In de tocht van Halloween kom je scareactors tegen die je de stuipen op het lijf jagen. Al vier edities lang een garantie voor succes. Mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers, een creatieve organisatie die er heel wat uurtjes in steekt én een zo-goed-als-professioneel grimeteam. Aanvoerder Hedy van Veghel uit Berghem creëert de meest gruwelijke wonden, blaren en misvormde gezichten. Waar ze die inspiratie vandaan haalt? “Overal. Ik kijk vooral naar veel foto’s en video’s en maak het dan na”, vertelt ze.

Vrijwilligers en samenwerking
Alles wordt gedaan met een beperkt budget, want stichting Hoessenbosch werkt, om het openluchttheater goed te kunnen onderhouden, vooral met vrijwilligers. En dat zijn er nogal wat. Ieder jaar kan Halloween in Hoessenbosch - zowel de 16+-editie als de kids-editie - rekenen op bijna honderd vrijwilligers. Van grimeurs tot beveiligers die de veiligheid in het bos garanderen en van acteurs tot hardwerkende barmannen en -vrouwen. Ook zoeken we regelmatig de samenwerking op met andere verenigingen en clubs. Zoals de dansgroepen BeatYes en Scream en de percussieband Cult. Dit jaar verwelkomen we TurnOss. Deze sportieve club heeft een verrassing in petto op 19 oktober!

Thema’s
Ook dit jaar staat er weer een compleet team klaar op 19 én op 26 oktober. Op 19 oktober voor de 16+-ers, op 26 oktober voor kinderen van 4 tot en met 15 jaar. Tijdens de 16+-editie wacht er een apocalyptische wereld op je, en tijdens de kids-editie nemen de heksen het bos over.

Quarantaine Experience
Om het extra spannend te maken, hebben we op 19 oktober iets nieuws: de Quarantaine Experience. Speciaal voor de échte waaghalzen. Wat het precies inhoudt? We kunnen je één ding verklappen: je vrienden mogen niet met je mee …

Tickets
Wil je er bij zijn? Tickets vind je op www.hoessenbosch.nl. Om de wachttijden zo kort mogelijk te houden, koop je tickets voor een tijdsblok. Zorg wel dat je er stipt op dat tijdstip bent. Houd er rekening mee dat je in groepjes wordt verdeeld en je om logistieke redenen maar met maximaal 6 personen de tocht kunt lopen. Let op, er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar! Vooral Halloween Kids gaat ieder jaar erg hard.

Tot Halloween in Hoessenbosch!