• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Prachtige mijlpaal voor MooiBerghem, 10.000 artikelen aangetikt!

Mooi Berghem heeft een prachtige mijlpaal bereikt. Er zijn inmiddels al meer dan 10.000 artikel aangetikt op de bekende nieuws-site van Berghem. Mooi Berghem bestaat 7,5 jaar en omgerekend betekent het, dat per week zo'n 25 artikelen nieuwsberichten worden geplaatst. Dat kunnen algemeen-, verenigings-, sport- of zakelijksnieuws zijn. Vaak gaat het gepaard met leuke foto's. Een heel groot gedeelte is door de redactie van Mooi Berghem zelf geschreven. Mooi Berghem is er reuze trots op, iedereen wordt via deze website op de hoogte gehouden van nieuws vanuit Berghem!

Buiten deze artikelen linkt Mooiberghem, bij 'kortnieuws', ook door naar andere media of naar Berghemse verenigingen of instanties. Tussen de 10 en 15 links worden per week geplaatst. Met andere woorden, iedere dag is wel iets te lezen op de Berghemse nieuws-site!

Mooi Berghem houdt zich vooral bezig met nieuws vanuit Berghem te vergaren, danwel artikelen te plaatsen die in ieder geval een link met Berghem hebben. De website staat open voor nieuws van vereningen, bedrijven, instanties of individuen.

Met de eigen rubrieken "wie o wie", "ontdek Mooi Berghem", "in het zonnetje" en de "karikaturen" en de vele foto's wordt het een afwisselende en bijzondere nieuwssite. Dat wordt in Berghem en omstreken erg gewaardeerd en dat is in de bezoekersaantallen te zien. Een mooie motivatie om nog jaren door te gaan.

Mooi Berghem, altijd het laatste nieuws en alles wat je zeker niet wilt missen!

Heeft u nog nieuws? Iets gebeurd in ons dorp? Aankondiging? Stuur uw nieuws, tips en foto's s.v.p. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een berichtje naar facebook/Mooi Berghem