• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Thuisblijven kan altijd nog, een gezellige middag in de Berchplaets

Met de opbrengst van de RABO-CLUBKAS-campagne 2018 organiseert Stichting Activiteiten voor Senioren Berghem in samenwerking met Seniorenvereniging De Herfstzon een gezellige en interessante middag onder het motto; “thuis blijven kan altijd nog!” Luisteren, lachen, lekker eten! Op donderdag 31 oktober 2019 om 13:30 uur in de Berchplaets Berghem voor alle leden van De Herfstzon ongeacht hun leeftijd, en voor alle inwoners van Berghem van 80 jaar en ouder.

Deze middag wordt u getrakteerd op mooie vertelsels, liedjes, humor en gezellige kletspraat. Wij beginnen de middag met koffie of thee met iets lekkers erbij, waarna we gaan
luisteren en kijken naar de alom bekende Cor Swanenberg, zanger, schrijver en verteller van het Brabantse woord die u samen met accordionist Henk Verhagen zal ontroeren
en verrassen met zijn prachtige vertelsels en liedjes.

In de pauze krijgt u een consumptie aangeboden en hierna gaan we genieten van de entertainment groep Kneut uit Grave. Deze 9 mannen vermaken u met liedjes van vroeger, soms ludiek met tussenin een grap, verkleedpartijen, vertelsels en gedichten. Na deze optredens is er een korte pauze voordat we beginnen aan een heerlijk drie – gangen diner, waarbij wij u nog een consumptie aanbieden.

De middag begint om half twee en zal tot ongeveer zeven uur duren. De eigen bijdrage in de kosten van deze middag bedraagt € 15,-- per persoon*.
Voor niet-leden van De Herfstzon geldt: Is uw partner nog geen 80+, en u wel, dan bent u beiden welkom.

U kunt zich voor deze middag aanmelden op donderdag 26 september van
10.00 tot 11.00 uur in de Berchplaets Berghem.