• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Gezellige feestdagen komen er weer aan, haal d’n Dort in huis!

Categorie: Uncategorised

De gezellige feestdagen komen er weer aan. Daar heeft D'n Dort Berghem iets voor verzonnen. D'n Dort laat mensen thuis genieten van allerlei lekkers op tafel. Dat is wat ze het liefste doen. Wat dacht jij van d’n Dort in huis halen met heerlijke borrelplanken? Of daarbij nog een eigen 'Private Beer Label' en exclusieve huiswijnen!

'De Hapjes Planken' is een samenwerkingsverband van Café d’n Dort & Dorts Patatterie. Verwen jezelf en jouw gasten met de lekkernijen, service en kwaliteit die je van D'n Dort gewend bent, maar dan op het werk of lekker bij je thuis. Kijk op www.dehapjesplanken.nl voor de diverse mogelijkheden.

dendorthuiswijnen

In samenwerking met de Muifelbrouwerij heeft d'n Dort zijn eigen Private Beer Label gekregen! Benieuwd naar al dat lekkers onder de dop? Bijvoorbeeld 'D'n Dort - Proeft goud', 'D'n Dort - Ziet dubbel' of 'D'n Dort - Op zunne kop'. Kom dan lekker bier proeven met je bestie bij'd'n Dort aan de bar of bestel het voor thuis via een appje 06-29433788 of een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een setje met 4 speciale biertje kost €12,50.

dendorthuiswijnen

Tot slot kun je ook bij de borrelplank D'n Dorts exclusieve wijnen maar eens proeven. D'n Dort heeft D’n Witte – Rosé – Rooie Dort in de december maand een mooie aanbieding. Fles bubbels, droog wit en rood voor maar €32,50!

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze smakelijke wijnen? Kom ze dan gezellig een keertje vrijblijvend proeven bij Café d’n Dort, Dorts Stube of Dorts Patatterie! Via de webshop van Dorts Patatterie zijn ze gewoon per fles te koop a €12,50 per stuk en een fles bubbels voor €14,50.

Proost en eet smakelijk!