• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Inschrijven AbraKadaver-Voetbaltoernooi 2013 kan tot 26 mei!

Categorie: verenigingen

abra04Beste carnavalsvierders en voetbalfanaten,

Zoals elk jaar organiseert cv Abrakadaver samen met deabrakadaverlogo supportersvereniging van Berghem sport, nu alweer voor het 9de jaar, het Abrakadaver-voetbaltoernooi. Het toernooi wordt gehouden bij v.v. Berghem Sport. En dit jaar op zondag 2 Juni 2013. We hebben de handen weer ineen geslagen met de supportersvereniging van Berghem sport.

Tijdens het toernooi wordt er gespeeld in teams van 7 personen in het veld. Wisselspelers zijn toegestaan. We spelen dus over een pupillenveld (E/F jeugd). Ook moet ieder team 1 persoon opgeven die wil fluiten (dit jaar verplicht). Deze persoon mag overigens wel gewoon mee voetballen, maar het gaat erom dat deze persoon 1 of 2 poulewedstrijden uit de andere poule fluit.

Iedere club mag meerdere teams opgeven. Ook voetbalelftallen en buurtverenigingen, vriendengroepen, ect, zijn van harte welkom. Het is wel de bedoeling dat het een Bergs evenement blijft, minimum leeftijd voor deelname is 15 jaar. Op de dag zelf zal de kantine open zijn, waar de nodige versnaperingen genuttigd kunnen worden. Verder heb je de gelegenheid je om te kleden en douchen. Tijdens het toernooi zullen we een Abrakadaver prijzenrad hebben, met verschillende leuke prijzen. Dit vind plaats in de kantine onder de klanken van een DJ.

Tijdens het toernooi is de organisatie niet aansprakelijk voor het kwijtraken/diefstal van goederen. Om dit te voorkomen kun je het beste de kostbare spullen niet in de kleedlokalen laten liggen.

Het inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt 20 euro. Dit dient voldaan te worden bij de inschrijving.
Inschrijven kan tot en met 26 Mei 2013. Hopelijk tot 2 Juni.

Met vriendelijke groet,

De organisatie.

Naam Team:……………………………………………………………………………………

Kleur Shirt:………………………………………………………………………………………

Contactpersoon+ Adres:……………………………………………………………………

E-mailadres contactpersoon :…………………………………………………………….

Scheidsrechter (verplicht invullen):……………………………………………………

Inleveren bij Danny van den Heuvel, Oosterdstraat 26, 5351 GV Berghem. Voor informatie bel: 06-23318410 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.