• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Oud-Berghemnaren in het buitenland wonen gezocht die hun Roots niet hebben verloren!

Een tijdje geleden plaatste Mooi Berghem een artikel 'Bergse vlag en knollenvlag hangen nu ook al in Amerika'. Familie Theunisse woont in het stadje Waxhaw in de staat Noord Carolina van Amerika en hebben de Berghemse vlag en de knollenvlag opgehangen. Daarnaast kijkt de oud-Berghemnaar Roel nog iedere week op www.mooiberghem.nl om alle 'in and outs' in Berghem te volgen.

Mooi Berghem heeft ook al diverse artikelen geplaatst van Abaai Resort in Curacao van Frenk Megens en Dianne Tonies. Ook zij laten de Berghemse vlag regelmatig flapperen en surfen vaak naar Mooi Berghem. In Mexico in Midden-Amerika woont al jaren lang de oud-Berghemnaar Eddy van Orsouw. Hij heeft geen Berghemse vlag maar kijkt wel regelmatig naar de bekende nieuws-site van Berghem.

Dat is toch prachtig dat mensen die in andere werelddelen wonen, Berghem volgen? Mooi Berghem is daarom op zoek naar oud-Berghemnaren die in het buitenland (niet op een vakantieadres) wonen, hun roots nog niet hebben verloren en die voldoen aan 1 van de volgende punten:

- Jij hebt een Berghemse vlag?
- Volgt Berghem via www.mooiberghem.nl?

Mooi Berghem heeft op de wereldkaart vlaggetjes geplaatst van bovengenoemde locaties. Het Berghemse vlaggetje is er voor als de oud-Berghemnaren de Bergse vlag in bezit hebben. Een Mooi Berghem-vlaggetje betekent als zij vanuit het buitenland Mooi Berghem volgen.

Woon je, of een familielid/vriend(in), in het buitenland die aan 1 van bovenstaande punten voldoen? Laat het dan horen via een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de naam, woonplaats en informatie of ze Berghem nog volgen? En het liefst kun je een foto bijvoegen als je de Berghemse vlag in bezit heeft! Dan plaatsen we de vlaggetjes in jouw land!

We zijn benieuwd waar overal ter wereld de oud-Berghemnaren hun roots nog niet hebben verloren!

En als je toevallig weer in Berghem komt, bij Bloem Berghem is de Berghemse vlag te verkrijgen...