• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Laatste tekening Mooi Berghem karikatuur nr. 42 is geplaatst, het is Koning Christophe!

De laatste tekening van Mooi Berghem karikatuur nummer 42 is geplaatst. Het is Koning Christophe! Deze keer werkte Mooi Berghem samen met de Hoessenbosch. De karikatuur is best wel moelijk om te raden, maar wel heel leuk om deze persoon te laten portretteren. Ze is getekend met een spiegel, doosje krentjes, een kroon en een grote onderbroek. Dit zit allemaal in het stuk! Annemarie Bimbergen-van Erp speelt dit weekend Koning Christophe in de voorstelling “De Blote Billen van de Koning”. Komen jullie kijken? En heb jij de bijzondere kleurplaten al zien liggen? Er ligt een leuke verrassing klaar!

Joachim en Carroline van Dijk hebben weer hun best gedaan om een mooie karikatuur te tekenen! En dat is goed gelukt! De Mooi Berghem-karikatuur is ook weer te zien op de schermen bij Albert Heijn Berghem. Heb je ze al gezien?

En heb jij de bijzondere kleurplaten al zien liggen? De Hoessenbosch had met Mooiberghem afgesproken, dat ze bij deze karikatuur een kleurplaat zouden uitbrengen. En dat is gelukt! Dit is de eerste keer dat een karikatuur van Carroline van Dijk op een kleurplaat staat. Toch schitterend? Er liggen maar liefst 1000 kleurplaten klaar bij Albert Heijn Berghem, Jumbo en Primera!

Een verrassing ligt klaar:
DIT IS KONING CHRISTOPHE, JE KUNT HEM ONTMOETEN BIJ DE BLOTE BILLEN VAN DE KONING, TE ZIEN OP 25, 26, 31 MEI EN 2 JUNI IN OPENLUCHTTHEATER HOESSENBOSCH. ALS JE HEM MEENEEMT NAAR DE VOORSTELLING, LIGT ER EEN VERRASSING OP JE TE WACHTEN. TOT SNEL! KAARTJES KOOP JE VIA WWW.HOESSENBOSCH.NL

karikatuurkleurplaat

cvdkarikatuur.nl heeft nu al weer voor de 42e keer een karikatuur getekend en het blijft altijd heel mooi om te zien hoe de karikatuur in 4 stappen weer compleet wordt gemaakt.Er worden 4 tekeningen gemaakt. De eerste meestal zonder haren, dan met haren, de derde met attributen en tot slot wordt de laatste, echte en gekleurde karikatuur geplaatst. Jullie kunnen raden welke BB (Bekende Berghemnaar)-er het is! 

karikatuur42akarikatuur42bkarikatuur42ckarikatuur42d

Hier zijn alle Mooi Berghem karikaturen, een bont gezelschap!

mbkarikatuur2dmbkarikatuur1dmbkarikatuur3dkarikatuur4dklaarkarikatuur05dkarikatuur6dkarikatuur07dkarikatuur08d

karikatuur9dkarikatuur10dkarikatuur11dkarikatuur12d

karikatuur13dkarikatuur14dkarikatuur15dkarikatuur16d

karikatuur17dkarikatuur18dkarikatuur19dkarikatuur20d

karikatuur21dkarikatuur22dkarikatuur23dkarikatuur24d

karikatuur25dkarikatuur26dkarikatuur27dkarikatuur28d

karikatuurnr29dkarikatuur30dkarikatuur31dkarikatuur32d

karikatuur33dkarikatuurnr34dkarikatuurnr35dkarikatuurnr36dkarikatuur37dkarikatuurnr38dkarikatuur39dkarikatuurnr40dkarikatuurnr41dkarikatuur42d

cvdkarikatuur.nl maakt vanaf nu maandelijkse een karikatuur voor Mooi Berghem. Ze maakt prachtige tekeningen en karikturen op papier, op doek of digitaal. Karikatuur als het ideale cadeau voor afscheid collega, jubileum of voor een jarige. Ook maakt ze schitterrende portrettekeningen!

Meer informatie op www.cvdkarikatuur.nl of www.portrettekeningen.nl

carrolien