• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

'Ik ben er heel blij mee!' was de reactie van Jelle Geurden bij overhandiging karikatuur!

De redactie van Mooi Berghem ging deze week eventjes langs bij Jelle Geurden. Hij is afgelopen maand in opdracht van Mooi Berghem getekend door cvdkarikatuur.nl. Jelle is geplaatst in Mooi Berghem ere-galerij met allemaal Bekende Berghemnaren. Hij was blij verrast met 'zijn' karikatuur. 'Ik ben er heel blij mee', was zijn reactie. Hij liet de prachtige karikatuur zien aan moeder Monique, die net een bakje koffie

had gebracht. 'Het is prachtig Jelle, echt sprekend!'.

'Hier zoek ik een mooi plaatsje voor. Misschien wel op mijn kamer', gaf Jelle aan. 'Nou, misschien staat hij leuk op jouw kantoor. Met een leuk lijstje erbij', zei Monique. Daar denkt Jelle nog over na. Trouwens een lijstje is ook verkrijgbaar bij Carroline en Joachem van Dijk. Ze hebben van klassiek tot heel moderne lijsten.

'Bij de 1e tekening dacht ik, dat is onze Jelle', zei de moeder. 'En bij de tweede wist ik het zeker!'. Inmiddels stroomden de appjes en reacties binnen. Natuurlijk was het duidelijk met de attributen bij de derde tekening. 'Ja, super getekend! Daar zijn mijn camera's en drone!', zei Jelle. 'En ook mijn trofee 'Veelbelovend Ondernemer van het Jaar' bij de Ondernemers Vereniging Berghem is ook getekend!'. 

Mooiberghem kan met deze prachtige karikaturen altijd een bekende Berghemnaar verrassen. En dat valt altijd goed in de smaak. 'Hartstikke mooi. Nogmaals erg bedankt, ik ben er heel blij mee! Daar sloot de 'Veelbelovend Ondernemer van het Jaar' mee af. Hij reed weer naar de volgende afspraak. Ondernemergeest zit er al in bij deze jonge ondernemer.