• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Mooi Berghem karikatuur nr 24 is klaar, het is natuurlijk Peter Brands!

De laatste tekening van Mooi Berghem karikatuur nummer 24 is geplaatst. Het is natuurlijk Peter Brands! Misschien heb je al het bericht op MooiBerghem gelezen? Peter kreeg als een verrassing de ingeiijste karikatuur tijdens zijn allerlaatste presentatie bij de jeugdoptocht.Bij deze, maken we deze serie gewoon af met de vierde tekening. Fanatieke PSV-supporter, oudprins, Predbant, jeugdoptocht,

trio HGP,  visvereniging, supportersvereniging en microfoon zijn op deze prachtige karikatuur getekend. cvdkarikatuur.nl heeft al weer voor 24e keer een karikatuur getekend. En het blijft altijd heel mooi om te zien hoe de karikatuur in 4 stappen weer compleet wordt gemaakt.

 

Er worden 4 tekeningen gemaakt. De eerste meestal zonder haren, dan met haren, de derde met attributen en tot slot wordt de laatste, echte en gekleurde karikatuur geplaatst. Jullie kunnen raden welke BB (Bekende Berghemnaar)-er het is! 

karikatuur24a.....karikatuur24bkarikatuur24ckarikatuur24d

Hier zijn alle Mooi Berghem karikaturen, een bont gezelschap!

mbkarikatuur2dmbkarikatuur1dmbkarikatuur3dkarikatuur4dklaarkarikatuur05dkarikatuur6dkarikatuur07dkarikatuur08d

karikatuur9dkarikatuur10dkarikatuur11dkarikatuur12d

karikatuur13dkarikatuur14dkarikatuur15dkarikatuur16d

karikatuur17dkarikatuur18dkarikatuur19dkarikatuur20d

karikatuur21dkarikatuur22dkarikatuur23d

cvdkarikatuur.nl maakt vanaf nu maandelijkse een karikatuur voor Mooi Berghem. Ze maakt prachtige tekeningen en karikturen op papier, op doek of digitaal. Karikatuur als het ideale cadeau voor afscheid collega, jubileum of voor een jarige. Ook maakt ze schitterrende portrettekeningen!

Meer informatie op www.cvdkarikatuur.nl of www.portrettekeningen.nl

carrolien