• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Enge taferelen onderwater dankzij halloweenduik OSV

Onderwatersportvereniging Oss is een vaste bezoeker van de Berchplaets in Berghem. Omdat zij nog geen eigen onderkomen hebben, geven zij opleidingen en overleggen in het gemeenschapshuis. Deze duikvereniging bestaat nu ruim een jaar en is ontstaan door de samenvoeging van Beluga en OK-Duiken. Ze timmeren flink aan de weg met van allerlei activeiten waaronder de halloweenduik. Voor sommige is duiken op zich al eng genoeg.

Voor de leden van OSV Oss kan het echter niet eng genoeg zijn. De traditionele snertduik werd dit jaar dan ook gebruikt om een echte Halloweenduik te maken. Getooid met echte Halloween kledij gaan de duikers van OSV Oss dan ook te water om elkaar de stuipen op het lijf te jagen.

OSV Oss is een kleine duikvereniging uit Oss, waar gezelligheid en ludieke acties te vinden zijn, zegt voorzitster van de evenementencommissie de Berghemse Mirella. Ieder evenement proberen we weer een bijzonder tintje te geven. Bij het plannen van onze beroemde snertduik op 30 oktober j.l, waar vele liters vers gemaakte snert de boventoon voerden, was dit natuurlijk snel bedacht. Als opwarmer voor de carnaval, werden de afschrikwekkende spullen van zolder gehaald en kreeg de duik een Halloween tintje.

Andere ludieke acties die OSV Oss de afgelopen tijd heeft gedaan zijn: duiken in een onderwaterpark, schoonmaakduiken waarbij afval uit plassen wordt gehaald om het water leefbaar te houden voor vegetatie, of voetballen onder water.

Wil je meer weten over OSV Oss of een keertje komen kijken bij een ludieke actie kijk dan op www.osv-oss.nl

duikenhalloween02