• zomertop02
  • karikaturen1e42017
  • zomertop05
  • vijfjaar1
  • zomertop08
  • zomertop09
  • zomertop06

Zaterdag 1 juli, Love Peace @ Hoessenbosch festival

Vorig jaar was het een enorm succes, het Love Peace @ Hoessenbosch festival. Een middag/avondfestival in de bossen van Berghem, geïnspireerd op de fameuze hippietijd. Dit jaar breiden wij het festival een beetje uit met een stukje rock. Er zullen verschillende bands optreden waaronder de zuidelijke winnaar van The Clash of The Coverbands, Critical Crossings. Zij spelen muziek van The Eagles, The Who, Santana, CSNY (Crosby, Stills, Nash & Young), Joe Cocker en vele anderen. 

Pas op; broedende buizerd bij de Hoessenbosch, ze kunnen aanvallen!

Sinds kort staan weer borden die voetgangers en fietsers waarschuwen voor een broedende buizerd. In het bos vlak bij natuurtheater Hoessenbosch in Berghem heeft een buizerd al jarenlang een nest. De broedende buizerd voelt zich regelmatig bedreigd als bezoekers te dicht bij komen of veel lawaai maken. Verzoek aan hardlopers, wandelaars en natuurliefhebbers, die met dit warme weer de

Huishoudelijke Verzorging Toelage stopt op 1 januari 2018

Op 1 januari 2018 stoppen Bernheze, Boekel, Boxmeer, Landerd, Oss, St. Anthonis en Meierijstad* met de regeling Huishoudelijke Verzorging Toelage (HVT). HVT is in deze gemeenten de opvolger van de landelijke regeling Huishoudelijke Hulp Toelage (HHT). Inwoners die gebruik maken van HVT hebben een brief gekregen over het afschaffen van de regeling. Waarom stopt HVT? 

Oergezellige jeugd dorpszeskamp, de uitslagen en de foto's

Gisteren werd er weer gestreden om de hoogste plaats bij de KPJ jeugd dorpszeskamp 2017. Al vroeg was het een drukste van jewelste op de wei van boer Bart. Maar liefst 29 teams streden in het jammergenoeg iets mindere weer voor de hoogste punten van elk onderdeel. De turboknallers wisten dit jaar de eerste plek te veroveren, op de voet gevolgt door The lions en door de Broeders.