• 2016herfst04
  • 2017herfstpaddenstoelen01
  • 2016herfst05
  • 2017herfstpaddenstoelen02
  • 2016herfst06
  • 2016herfst07
  • 2016herfst08

Kerstbomen verkrijgbaar in het Tuureind in Berghem!

In het Tuureind in Berghem zijn mooie kerstbomen verkrijgbaar. Op de hoek Waterstraat/Runzelstraat staat een weiland vol met prachtige kerstbomen. U kunt kiezen in verschillende maten, van klein naar groot, met een schappelijke prijs! Voor een echte kerstboom moet je in het Tuureind zijn. Het is open op woensdag, vrijdag en

Bekende Berghemnaren als Karikatuur op MooiBerghem.nl

Al geruime tijd vindt u leuke karikaturen van bekende Berghemnaren op onze website. Een raadspelletje waarbij de opbouw in diverse stadia aan u wordt gepresenteerd. Zo ook van deze bekende Berghemnaar, Rene van Schaijk van BMP Catering Elzenburg. Trots nam hij de door ons aangeboden en origineel getekende karikatuur in ontvangst. Heel veel plezier ermee namens MooiBerghem.nl Bent U op zoek naar een origineel cadeau? Handgemaakt en persoonlijk?

Vandaag de LAATSTE dag voor de inschrijving de Bergse kwis!

Vandaag is het de LAATSTE dag voor de inschrijving voor de Bergse kwis. Is jouw team nog niet ingeschreven? Doe dat alsnog. Op 12-12 zal de inschrijving sluiten om 24.00uur!
Weet je niet zeker of je al ingeschreven bent? Tag je teamcaptain om hem of haar nog even te attenderen. Tot slot rij voorzichtig met de sneeuw, de Bergsekwis heeft iedereen 28 december nodig!

Het is prachtig wandelen in het bos, maar let wel goed op

De bossen in Brabant zijn momenteel veranderd in een echt winterwonderland, waarbij zelfs de kleinste takjes en blaadjes bedekt worden met een prachtige laag sneeuw. De modderpaden zijn spierwit en alle geluiden worden gedempt, waardoor je soms het gevoel krijgt even helemaal alleen in het bos te zijn. Aan al die schoonheid zit echter ook een nadeel; bomen en takken worden erg zwaar van de sneeuw en kunnen daardoor afbreken. Wessel Pruissen, boswachter bij