• 2016herfst04
  • 2017herfstpaddenstoelen01
  • 2016herfst05
  • 2017herfstpaddenstoelen02
  • 2016herfst06
  • 2016herfst07
  • 2016herfst08

Mooi Berghem Karikatuur nummer 10, nu met attributen!

De derde tekening van Mooi Berghem karikatuur nummer 10 is geplaatst. Nu met attributen! Welke man zonder haren, gaat naar de KFC om een fietje halen? De laatste karikatuur was van Theo v.d. Camp. Hij is weer geplaatst in de Mooi Berghem gallerij met de andere bekende Berghemnaren Jasper dun Urste, Frank van Duijnhoven, Rene van Schaijk, Harold Mazen, Marian van Zutphen, Gertjan van Dijk, Hennie Bloem en Lester Veerman. De MB Karikatuur gallerij is onderaan aan de linkerkant van deze site geplaatst.

Mooi Berghem Karikatuur nummer 9 is klaar, wat is hij mooi!

Mooi Berghem karikatuur nummer 9 is klaar. Het is natuurlijk Theo van de Camp uit de Spaanderstraat in Berghem. Wat is hij mooi??? Hij is weer geplaatst in de Mooi Berghem gallerij met de andere bekende Berghemnaren Jasper dun Urste, Frank van Duijnhoven, Rene van Schaijk, Harold Mazen, Marian van Zutphen, Gertjan van Dijk, Hennie Bloem en Lester Veerman. De MB Karikatuur gallerij is onderaan aan de linkerkant van deze site geplaatst.

Schitterende Mooi Berghem Karikatuur nummer 8 is klaar!

Mooi Berghem karikatuur nummer 8 is klaar. Is het niet schitterend? Het is Rene van Schaijk, eigenaar van het bedrijf BMP Catering in Elzenburg. Hij neemt weer plaats in de Mooi Berghem gallerij met de andere bekende Berghemnaren Frank van Duijnhoven, Harold Mazen, Marian van Zutphen, Jasper dun Urste, Gertjan van Dijk, Hennie Bloem en Lester Veerman. De MB Karikatuur gallerij is onderaan aan de linkerkant van deze site geplaatst.

Mooi Berghem Karikatuur nummer 7 is klaar, het is Lester!

Mooi Berghem karikatuur nummer 7 is klaar! Natuurlijk is het Lester Veerman! Lester is personal trainer bij Fitness4all Berghem, prins van de Raad van Ongeregeld en hij voetbalt bij Berghem Sport. Carroline van Dijk heeft er weer een prachtige karikatuur van gemaakt. De volgende is weer in aantocht. Lester is geplaatst in de Mooi Berghem gallerij met de andere bekende Berghemnaren Frank van Duijnhoven, Marian van Zutphen,