• 2017winter06
  • mooiberghemtop2016februari05a
  • karikatuurversie2totnr8
  • 2017winter07
  • mooiberghemtop2016februari03a
  • zonondergang03
  • 2017carnaval03

Fantastische laatste avond bij de Merx, was jij d'r bij ?

Gisteravond werd de carnaval in stijl afgesloten. En zoals alle dagen was het ook die laatste avond weer volle bak in de megatent van zalencentrum de Merx. Met diverse optredens maakten de vele feestvierders een grandioze aflsuiting van een vlekkeloos carnaval 2018. Sylvana maakte voor ons weer vele foto's vanaf het podium, tussen het publiek, achter de coulissen etc.etc. Nieuwsgierig of jij d'r nog op staat? Kijk dan snel naar de vele foto's  

Voor hen die niet kunnen stoppen, vanavond Haringhappen bij Tante Toetje

Traditiegetrouw is er maar 1 manier om het carnavalsfeest echt goed af te sluiten. Cafe Tante Toetje organiseert op woensdag 14 februari een prachtige afsluiter van het carnaval 2018 met een heuse haringhappen party. Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom om samen met Orkest Jersey en o.a. Marco den Hollander te genieten van een lekker pilsje, met uiteraard gratis haring!

Sleutels ingeleverd, de knol verbrand, carnaval 2018 zit er op!

Gisteravond was het dan zover. De (bijna) afsluiting van de carnaval 2018. De prins en grootvorsten kwamen samen met vele om de knol te verbranden. En ondanks dat iedereen wel verlenging wilde nam wethouder Frank den Brok toch de sleutels van het Knollenrijk weer in en mochten Prins John en Jeugdprins Justin niet meer over het Knollenrijk heersen. Het is over, het is voorbij. Carnaval zit er op!!

Danny van Erp onderscheiden met Knol van Verdienste

Prins John reikte dinsdagavond de Knol van Verdienste uit aan Danny van Erp. Danny zet zich al jaren enorm in voor Stichting Carnaval. Zo verzorgt hij o.a. voor de jongeren van de wagenbouwers de lascursus. En hij zorgde, samen met Hans den Brok, voor de Knol die dinsdag werd verbrand. Ook was hij initatiefnemer van het eigen logo voor de verlichte optocht. Kortom, een terechte keuze voor deze onderscheiding. ! Gefeliciteerd Danny.