• 2016herfst04
  • 2017herfstpaddenstoelen01
  • 2016herfst05
  • 2017herfstpaddenstoelen02
  • 2016herfst06
  • 2016herfst07
  • 2016herfst08

Openbare verkoop stichting Carnaval op 29 oktober in de Berchplaets

Op zondag 29 oktober 2017 is het weer zover, dan zal in de Berchplaets in Berghem weer de jaarlijkse tweedehandsmarkt/openbare verkoop van Stichting Carnaval Berghem plaatsvinden. Van 09.00 uur (tot 15.00 uur) vindt de tweedehandsmarkt plaats met aansluitend om 14.00 uur de openbare verkoop. Alle benedenzalen van de Berchplaets en een grote tent op het buitenterrein zullen weer vol staan met allerlei artikelen die tijdens de ophaaldag zijn opgehaald door vele vrijwilligers. Er zal voor iedereen weer iets te vinden zijn. De openbare verkoop zal zoals gewoonlijk worden geopend door de Sticarda's.

Morgen ophaaldag bruikbare goederen voor Stichting Carnaval Berghem

Zaterdag 7 oktober komen wij tussen 09:30 en 17:00 uur weer bij u langs voor het ophalen van bruikbare goederen ten behoeve van onze tweedehands markt en openbare verkoop op zondag 29 oktober aanstaande in De Berchplaets. Uiteraard zijn wij ook heel blij met donaties in een andere vorm; zo maken wij van levensmiddelen en (eventueel alcoholische) dranken pakketten. Maar ook met giften in financiële vorm draagt u bij aan een carnaval waarvan de gehele bevolking van ons mooie Knollenrijk (ofwel àlle Knollen en Knollinnen) weer kan genieten.

Bietenbouwers trappen af met uitnodiging voor grootvorst onthulling

De zomer is voorbij we hebben nog een paar mooie dagen gehad maar het carnavalsseizoen komt er aan. We hebben al een aantal aankondigingen voorbij zien komen waarbij men al druk bezig is met het aankomende carnavalsseizoen en datums worden genoteerd van de diverse grootvorst-onthullingen. Ook de Bietenbouwers zijn volop bezig om heer weer een mooi seizoen van te maken. Zij mogen de aftrap doen en wel op zaterdag 4 november.

Knol van verdienste voor Cor Strijbosch

Gisterenavond op het Hoessenbosch Festival is Cor Strijbosch door Prins Jasper d'n Urste onderscheiden met de Knol van Verdienste. Cor heeft inmiddels al een hele lijst met activiteiten verzameld. Hij is leider en voorzitter bij Scouting Berghem, vrijwilliger bij de Kindervakantieweek, medeoprichter van carnavalsvereniging AbraKadaver, commissielid van De Verlichte Optocht Berghem,