• zomertop02
  • karikaturen1e42017
  • zomertop05
  • vijfjaar1
  • zomertop08
  • zomertop09
  • zomertop06

Sportieve afsluiting Dorpszeskamp weekend met een gedeelde 1e plaats

Gisteren was de zeskamp voor volwassenen. Net als zaterdag werd zon afgewisseld met een paar kleine druppeltjes regen. Deze konden de pret echter niet drukken. Er werd net als bij de jeugd flink gestreden op de soms toch tegenvallende spelonderdelen. Maar het sportieve resultaat mocht er dan ook wezen. En voor de tweede keer in de 30 jarige geschiedenis van KPJ Dorpszeskamp een gedeelde eerste plaats. Team Baywatch 1 en het Rocket Team wonnen beide met 355 punten..

Vandaag start de voorverkoop voor Hoessenbosch Festival 2017

Hoessenbosch Festival in het openluchttheater Hoessenbosch staat gepland op 1 & 2 september 2017. Met dit jaar maar liefst 6 stages zoals de Mega Kuif Karaoke Show, de Silent Disco, het Bingo Paleis, de Terrorcontainer, Clubgebouwstage en de Mainstage. Hiernaast kun je nog een lekkere borrel halen bij Bart Borreltjespaleis en wordt er live radio uitgezonden door M-FM. Twee dagen feest in de Bergse bossen!

Feestelijke prijsuitreiking bij 30-jarig jubileum KPJ zeskamp Berghem

Morgen is het dan eindelijk weer zover, de Dorpszeskamp voor volwassenen! De editie van dit jaar is bijzonder omdat de zeskamp voor de 30ste keer gehouden wordt. Dit willen we niet zomaar voorbij laten gaan dus hebben we iets extra’s aan de dag toegevoegd. Zoals jullie gewend zijn van eerdere jaren is er een vol programma met allerlei proeven die gericht zijn op snelheid, kracht, behendigheid, teamwork maar vooral ook plezier! Aan het eind van de middag wordt het winnende team bekend gemaakt. Dit doen we net als andere jaren tijdens de prijsuitreiking maar deze is dit jaar nog feestelijker dan anders.

30-jarig jubileum, KPJ Organiseert Dorpszeskamp op 24+25 juni

KPJ Berghem is vooral bekend van de jaarlijkse dorpszeskamp. Dit jaar wordt deze op 24 en 25 juni voor de 30ste keer georganiseerd en dit jubileum wordt dan ook extra feestelijk gevierd. Het gehele weekend staat in het teken van dit jubileum met spellen uit het verleden. Het terrein aan de Burgemeester van Erpstraat 80 bij Familie van Schaijk zal wederom volgebouwd worden met de mooiste spellen. Daarnaast organiseren we zondag na de zeskamp een feestelijke prijsuitreiking met een live band en