• zonondergang03
  • zomertop04
  • karikaturen1e42017
  • zomertop07
  • vijfjaar1
  • zonondergang04
  • zomertop03

Hoessenbosch Jeugdgroep speelt op 9&10 september De Roversdochter

De Hoessenbosch Jeugdgroep speelt op 9 & 10 september de productie De Roversdochter. In Ronja's geboortenacht splijt een bliksemschicht de roversburcht van haar vader in tweeën. De rovers blijven er gewoon wonen, Ronja groeit op in de burcht en het grote bos daar omheen. Op een dag ontdekt ze dat de aartsvijand van haar vader met zijn roversbende in het andere deel van

Raf Reijnders doet mee met Run for Kika, steun deze jonge Berghemnaar!

Raf Reijnders, de 10-jarige zoon van Berghemnaren Patrick en Christel Reijnders, heeft op 28 april 2017 de diagnose ALL (Acute Lymfatische leukemie) gekregen. Op dit moment is hij volop in behandeling voor genezing. De ouders ervaren dagelijks dat onderzoek noodzakelijk is om kinderen met kanker te genezen. Hiervoor willen zij zich graag inzetten en doet Raf mee met Run for Kia!

Fietscross,kabelbaan en evenwichtsparcours bij Hoessenbosch Festival Kindermiddag

Er wordt zaterdag 2 september bij het Hoessenbosch Festival 2017 een heuse kindermiddag georganiseerd. Er is vanalles te doen. Nieuw is dit jaar op Hoessenbosch Festival Kindermiddag: fietscross!! Dit wordt mogelijk gemaakt in samenwerking de Fiets Cross Club Oss. De kids gaan lekker fietscrossen op de Konijntjesberg met instructeur!
Ook nieuw is er het evenwichtsparcours, mede mogelijk gemaakt door

Toneelvereniging Mariahout speelt morgen Rapunzel in Openluchttheater Hoessenbosch

Openluchttheater Hoessenbosch presenteert met trots... Rapunzel! De kinderproductie van onze collega Toneelvereniging Mariahout komt dit jaar op zondag 16 juli bij ons op bezoek om in Openluchttheater Hoessenbosch te spelen. Zij speelt dit jaar het bekende sprookje Rapunzel, maar dan in een ander jasje. Een gezellige eigentijdse familievoorstelling waarin iedereen op zoek is. Naar liefde, familie, en het leven. En als je hebt gevonden wat je wilt, hoe houd je dit dan vast?