• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Meidenvoetbal MO17 bij Berghem Sport is On Fire!

Bij Berghem Sport vierden de meiden van onder 17 (MO17-1) voor de 2de keer dit jaar feest. Dit jonge team met een gemiddelde leeftijd van 15 ½ jaar, debuteert dit jaar in de onder 17 klasse, en liet zich direct gelden in de 1ste en 2de fase. In de 1ste fase (2de-klasse) wisten de meiden direct met de eerste plaats ervan door te gaan, om de 2de fase in de 1ste klasse te starten. Ook hierin bleek dit hechte meidenvoetbalteam bovenin mee te draaien en leek er

een nog grotere uitdaging in het vooruitzicht! Kerst is het moment waar de KNVB de werkelijke competitie van 2023-2024 gaat indelen. Als Berghem Sport mogen we dan ook behoorlijk trots zijn op het feit dat de MO17 meiden de competitie gaan aanvangen in de Hoofdklasse! Het meiden voetbal bij Berghem Sport is On Fire!!!

Komend seizoen gaan de meiden zich van de beste kant laten zien en vol trots de velden op! Houd de agenda/ website van Berghem Sport in de gaten wanneer er gevoetbald word, en kom eens kijken! Neem je ouders – opa en oma – of neem je kinderen eens mee naar de velden bij de Koppelsteeg! Buiten de reguliere competitie is er ook jaarlijks een Meiden Voetbal Dag met veel sportief spelplezier en de mogelijkheid om bij deze prachtige teams aan te sluiten. Zet ook het paasweekend (31-maart – 1 April) alvast in de agenda! Dit weekend wordt het Internationale voetbal toernooi; BRABANT OPEN gespeeld op o.a.. het terrein van Berghem Sport, met teams uit bv Engeland, Denemarken en Ierland.

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door een grote groep trouwe sponsors en vrijwilligers, waar we beide natuurlijk nooit genoeg van hebben!! Denk er eens na over wat jij zou kunnen betekenen voor deze groep kinderen/ jonge meiden. Voor vragen hierover of voor bv aanmeldingen nieuwe leden kunt u terecht op de communicatie site van Berghem Sport.
https://www.berghemsport.nl/

Tot ziens langs de lijn!