• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Nieuwe trainer Berghem Sport binnenkort op tv te zien bij Veronica TV

Berghem Sport heeft in het seizoen 2023-2024 een nieuwe trainer gecontracteerd, te weten Ton Kosterman. In het verleden trainde hij onder meer Margriet en O.S.S.’20 uit Oss en Woezik, Alverna en AWC uit Wijchen en Juliana ’31 uit Malden. Dit seizoen heeft hij de 2e klasser voetbalvereniging Berghem Sport onder zijn hoede. Maar hij ging ook een andere uitdaging aan. Een half jaar geleden stapte hij in het onbekende en ging hij een tv-avontuur aan. 'Waarschijnlijk komt het maar een keer voorbij, de vraag of je mee

wilt doen aan een reality serie over amateur voetbaltrainers bij Veronica TV', vertelt Ton. 'Ik kon natuurlijk nee zeggen, maar wilde later geen spijt krijgen van iets wat ik niet zou hebben gedaan. Nog een paar dagen en dan mag iedereen meekijken in mijn leven als amateurtrainer, mijn gevecht tegen de kilo's, mijn dagelijks leven en dromen', vulde hij aan. 'Natuurlijk gaat iedereen er wat van vinden, maar wat vooral belangrijk is, is dat ik er van heb genoten'.

Vrijdag 18 augustus gaat hij tussen 21 en 22 uur op NPO Radio 1 bij Langs de Lijn hierover meer vertellen! Natuurlijk zijn Berghem Sporters benieuwd naar het wel en wee van de nieuwe trainer. Er zijn ook opnames gemaakt in de kantine van Berghem Sport.

Ton Kosterman uit Wijchen is een van de trainers die wordt gevolgd in de realityserie "De Voetbaltrainer"  van Veronica. Veronica volgt in de realityserie zes fanatieke, markante en ambitieuze amateurvoetbalcoaches op en rond het voetbalveld en in hun privéleven. Vanaf maandag 21 augustus is de markante voetbaltrainer Ton te zien in het nieuwe programma De Voetbaltrainer!, direct na Veronica Offside, vanaf 21.30 uur bij Veronica.