• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Ontwerp van toekomstige zwembad bij Openbare vergadering Dorpsraad Berghem

Op woensdagavond 20 maart is de volgende openbare vergadering van de Dorpsraad Berghem. Vanaf 19.45u is de inloop en om 20.00u start de vergadering. Tijdens deze vergadering staan de ontwikkelingen van het toekomstige zwembad aan de Osseweg centraal. Onderwerpen waar aandacht aan wordt besteed zijn:

- Terugblik juli 2023 - heden:
Wat is er in de periode tussen de vorige openbare bijeenkomst en nu gebeurd?
- Vooruitblik 2024-2027:
Wat is de planning voor de komende periode en op welke onderwerpen en momenten worden we geïnformeerd en mogen belanghebbenden adviseren?
- Verkeerskundig en akoestisch (geluid) onderzoek: Welk bureau mag het verkeerskundig en akoestisch onderzoek uitvoeren, wanneer gaan zij beginnen en hoe zien de plannen van aanpak er uit?
- Het ontwerp van het zwembad: Wat zijn de eerste impressies van de indeling van het zwembad? Tevens worden er eerste gedachten gedeeld over de ruimtelijke inpassing van het zwembad, ofwel de buitenzijde en de overige ruimte op het perceel.

Naast bovenstaande punten is er ook ruimte voor vragen, en gaan we op zoek naar momenten waarop advies vanuit aanwezigen opgehaald kan worden.

Vanuit de gemeente zal Edwin van Miltenburg (projectmanager) aanwezig zijn. Ook zal de architect aanwezig zijn, evenals een adviseur van het verkeerskundig bureau. Indien mogelijk zal ook een expert aanwezig zijn op het gebied van het akoestisch onderzoek.

Het grootste deel van de vergadering zal worden ingenomen door de ontwikkelingen rondom het zwembad.
Aan het eind van de bijeenkomst zal er ruimte zijn om naast het zwembad ook andere vragen/opmerkingen te delen over Berghem in het agendapunt 'rondvraag'.

We hopen jullie allemaal te mogen ontmoeten in zaal 'de Meer' in de Berchplaets. Vanaf 19.45u inloop, vanaf 20.00u start de vergadering.
Rond 21.30-22.00u willen we afronden en is er de mogelijkheid om een consumptie op kosten van de Dorpsraad te nuttigen in de Berchplaets.

Iedereen is van harte welkom!

Meent u vragen te hebben over de leefomgeving in Berghem of over een van de onderwerpen hierboven uiteengezet, neem dan gerust contact op met leden van de Dorpsraad.
De Dorpsraad is bereikbaar per mail: cDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Dorpsraad Berghem