• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Bijdrage leveren aan prettige leefomgeving in Berghem met BuitenBeter-app, werkt perfect!

BuitenBeter is een initiatief van Yucat en ontwikkeld vanuit het perspectief van zowel inwoner als gemeente, zodat meldingen makkelijk gedaan en opgelost kunnen worden. Zo kun je zelf bijdragen aan een prettige leefomgeving en daarnaast kan de gemeente alle hulp gebruiken om de buitenruimte schoon, heel en veilig te houden. Bijvoorbeeld zwerfvuil op straat, vernielingen, als er plastic afvalzakken bij de container liggen, slecht

wegdek, kapotte straatverlichting, omgewaaide boom, enz,enz.

Maak dan een foto, want een foto zegt meer dat duizend woorden. Leg dit direct vast met je smartphone (android of Apple), omschrijf het probleemen en stuur het op. Makkelijker kan het niet! Het sturen moet wel op de locatie gedaan worden, want thuis kun je geen opgeslagen foto sturen. De melding komt automatisch binnen bij de betreffende gemeente. De gemeente kan nu zo snel mogelijk de ernst van de situatie inschatten en bepalen hoe, door wie en wanneer het probleem kan worden opgelost.

De app werkt in heel Nederland. Het verzenden van je melding is gratis, net als het downloaden van de app.

Met de BuitenBeter app meld je een probleem snel en makkelijk bij je gemeente. Meteen op de plek én het moment dat jij het signaleert! Bekijk het op www.buitenbeter.nl en in 4 eenvoudige stappen meldt je het probleem aan.

Melding

Mooi Berghem probeerde het ook en stuurde een melding van een verkeerspaal, die in de Valendonkstraat schuin stond, door. Meteen kwam er een reactie van de gemeente Oss dat het probleem zsm opgelost werd. En dat gebeurde ook, de verkeerspaal stond binnen no time weer recht. Perfect geregeld en de app werkt perfect!

verkeerspaalschuin02

BuitenBeterlogo