• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Mooie plannen gepresenteerd over nieuwe Bergse Veld

De gemeente Oss heeft gisterenavond de bewoners rondom het Meestergielenplein en verenigingen en instanties geinformeerd, die gebruik gaan maken van het Bergs Veld. De informatieavond was helemaal digitaal te volgen via de website www.levenophetbergseveld.nl. De presentatie was in handen van Lard van Veerdonk. Hij liet een afwisselend programma zien waarin live video's werden afgespeeld. Het presentatie begon met het welkomstwoord van  Ad Verhagen, voorzitter van de Dorpsraad Berghem.

Het programma zag er als volgt uit:
· Wesley van Estrick - Evenementencoördinator van de gemeente Oss. Uitleg over het locatieprofiel. Er is een nieuw evenementenbeleid. Het maken van een locatieprofiel voor het Bergse Veld is daar onderdeel van.
· Meggie Bessemans – DAT. De Architectenwerkgroep Tilburg. Toelichting op het bouwplan. Hoe komt het gebouw er uit te zien? De omgeving, het groen en de parkeerplaatsen.
· Albert Beukhof - Ontwerper Openbare Ruimte van de gemeente Oss. Presentatie over de inrichting van het Bergse Veld. Hoe moet dat terrein eruit gaan zien? Wat vindt u belangrijk?
· Afsluiting door Ad Verhagen – voorzitter dorpsraad Berghem.

Na iedere presentatie werden er vragen beantwoord. Die vragen konden tijdens de presentatie of van te voren gesteld worden. De presentaties en de mooie plannen zijn zsm nog eens terug te kijken op de site www.levenophetbergseveld.nl en www.dorpsraadberghem.nl. Dan heb je een idee hoe het Bergs Veld er uit komt te zien!

Heeft u na deze presentatie en bijeenkomst ideeën, vragen of zorgen over één van de drie onderwerpen? Neem dan voor 10 februari contact op met de dorpsraad via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw
vragen en inbreng worden meegenomen in de verdere uitwerking van de plannen. Eind februari, begin maart worden de resultaten in een volgende bijeenkomst gepresenteerd.

bergsveldmeeting01

bergsveldmeeting02

bergsveldmeeting03

bergsveldmeeting04

bergsveldmeeting05